Kahreden gelişme: MasterChef Hamza Mercimek’ten acı haber! Kaybetti.. Hamza Mercimek kimdir?

Geçtiğimiz sezonunun sevilen yarışmacılarından olan MasterChef Hamza Mercimek’ten kötü haber geldi. MasterChef’in geçtiğimiz yılın ana kadrosunda olan Hamza Mercimek için yeni sezonda açıklama geldi. Hamza Mercimek’in böbreklerin kaybettiği ve yakın zamanda annesinden böbrek nakli olacağı açıkladı. Hamza Mercimek kimdir? Detaylar haberimizde..

BÖBREKLERİNİ KAYBETTİ

MasterChef’in sevilen yarışmacılarından olan Hamza Mercimek’in yaklaşık 2 ay önce ağrıları sebebiyle hastaneye gittiği ve burada hemen diyalize bağlandığı belirtildi. 1 aylık tedavi sonrasında böbreklerini kurtaramadıklarını söyleyen Mercimek, MasterChef yeni sezonuna canlı bağlantı ile bağlandı.

STÜDYODA DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Hastaneden eve evden hastaneye gittiklerini söyleyen Mercimek, yarışmacıları gördüğü için çok mutlu olduğunu diledi. Stüdyoda duygu dolu anlar yaşanırken, yarışmacılar Hamza’nın iyileşmesi için dua ettiklerini belirtti.

HAMZA MERCİMEK KİMDİR?

Yarışmaya İstanbul’dan katılan Masterchef Hamza, 24 yaşındadır. Aslen Bolu Mengenli olan yarışmacı, Karaköy’de özel bir restoranda çalışıyor. Ailesinin tümünün yemekle uğraştığını belirten Hamza Mercimek, yarışmaya kendini ispatlamak için katılmış.

 

Exit mobile version