İŞKUR İş İlanlarını Yayınladı! KPSS Şartsız 8 Bin TL Maaş İle Personel Alımı Yapılacak!

Personel alımları hız kesmeden devam ederken iş arayan vatandaşlar güncel memur ve personel alımları için araştırmalarını sürdürüyor. Son dönemlerde çeşitli bakanlıklar, belediyeler ve kamu kurum ve kuruluşları ile buralara bağlı merkez ve taşra teşkilatlarına yönelik personel alımları devam ediyor. İş arayan vatandaşlar tarafından araştırılan personel alım ilanlarında KPSS şartlı veya KPSS şartı olmaksızın iş ilanlarının yer aldığı görülüyor. İŞKUR üzerinde yer alan 2022 personel alım ilanlarında 8 bin TL’den başlayan maaş ile iş imkanlarının yer aldığı görülüyor. İş arayanlar için İŞKUR 2022 8 bin TL maaşlı iş ilanı ve detaylar…

İŞKUR KAYIT OLUŞTURMA

Güncel İŞKUR personel alımı ilanlarında sorgulamalar hız kazandı. Kimi iş ilanlarında KPSS’den en az 60 almış olma şartı aranırken kimi ilanlarda sınav şartının olmadığı görülüyor. İŞKUR güncel personel alımı ilanlarında meslek dallarına ve aranan niteliklere ilişkin detaylı bilgiler de yer alıyor. Ancak söz konusu personel ilanlarına başvuruda bulunmak isteyenlerin İŞKUR üzerinde kayıtlarını tamamlamaları gerekiyor. Detaylı sorgulamada pozisyon, meslek, nitelik ve beceri gibi bilgileri ile daha geniş çaplı ilanlar görüntülenebiliyor.

İŞKUR 8 BİN TL MAAŞ İLE İŞ İLANI

İş arayanların ilk olarak İŞKUR resmi internet sayfası üzerinde kayıt oluşturması ve daha sonra e-Devlet üzerinden giriş yaparak “İş Arayan” bölümünden “Üye Ol” seçeneğini işaretleyerek sözleşmeleri kabul etmesi gerekiyor. İŞKUR kayıt belgesi içinse İŞKUR iş müdürlüklerine başvuruda bulunulması gerekiyor. Yalnızca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının yapabildiği başvurularda reşit olan kişilerde askerlikle ilişiğinin olmaması şartı aranıyor.

Öte yandan kişi eğer hiç eğitim almamışsa ya da hiç çalışmamışsa da İŞKUR üzerinden mesleki eğitimler alabiliyor. İŞKUR üzerinde oluşturulan kayıtlar sonrasında İŞKUR’daki iş ilanlarına başvuruda bulunulabiliyor. Bu ilanlarda güncel olarak 8 bin TL maaşlı personel alım ilanları da yer alıyor.

Exit mobile version