Editörün SeçtikleriGündemKültür-sanat

Sıcak gelişme! Ünlü şarkıcı ve oğlu tutuklandı: Komşularını kurşun yağmuruna tuttu

Gelen bir son dakika haberine göre Kayseri’de şoke eden bir olay yaşandı. Husumetli iki grup arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönünce ortalık kan gölüne döndü. Komşularını kurşun yağmuruna tutan kişinin bir dönemin ünlü sanatçısı olan Metin Işık olduğu açıklandı.

Bir dönemin ünlü popüler parçası olan “Lay Lay Lom”u söyleyen ünlü şarkıcı Metin Işık komşularını kurşun yağmuruna tuttu. Olaya ilişkin detaylar haberimizde

TARIŞMA KISA SÜREDE KAVGAYA DÖNDÜ

Olay Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre aralarında daha önce husumet olan sanatçı Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık komşuları ile tartıştı. Tartışma kısa süre içerisinde kavgaya döndü.

ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Kavgada Mustafa Işık’ın tüfeğinden çıkan saçmaların sırtına isabet ettiği Y.M.S, kulağının arkasına isabet ettiği N.D. ve göğsüne isabet ettiği S.N.M. ağır yaralanırken, saçmalar bacağına isabet eden Y.Y. ve F.D. de hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.  Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

METİN IŞIK VE OĞLU GÖZALTINDA

Polis ekipleri, kavgaya karışan sanatçı Metin Işık ve Mustafa Işık’ı olay yerinde yakalayarak gözaltına aldı.