Genel

İnternetten alışveriş yapanları ilgilendiriyor: alışverişlerin 160 TL’si bu kart ile bedavaya gelebilir! Sadece 31 Ağustos’a kadar geçerli…

Kazandıran kampanyalarına geçtiğimiz günlerde bir yenisini daha eklemiş olan Vakıfbank, artık internet alışverişlerine 160 TL’ye varan Worldpuan kazandırıyor. Kampanyanın detaylarının müşterileriyle paylaşmış olan Vakıfbank, kampanyayı 31 Ağustos’a kadar devam ettiriyor.

VAKIFBANK’TAN TOPLAMDA 160 TL WORLDPUAN HEDİYE EDİLECEK

İnternetten alışveriş siteleri ile işbirliği gerçekleştirmiş olan Vakıfbank, Worldcard ile 1 Ağustos 2022 tarihi ile 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında HepsiBurada, N11, Trendyol ve Amazon isimli internetten alışveriş sitelerinin hem site hem de mobil uygulamaları üzerinden farklı günlerde ve tek seferde yapılacak olan her 500 TL ve üzeri alışverişe 40 TL olmak üzere toplamda 160 TL Worldpuan hediye ediyor. Kampanya kapsamında ek kart ve sanal kart üzerinden alışveriş yapımına da hediye veren Vakıfbank, her müşterisini bu kampanyadan sadece bir kez yararlandırıyor.

HER ALIŞVERİŞ KAMPANYAYA DAHİL EDİLMEYECEK

Kampanyası kapsamında belirli şartlar belirlemiş olan Vakıfbank, tüm alışverişleri kampanyasına dahil etmiyor. Vakıfbank’ın belirlediği şartlar doğrultusunda Trendyol ve Dolap uygulamalarından ya da internet sitelerinden cüzdan ile yapılan harcamalar kampanya kapsamında herhangi bir ödül kazandırmazken; aynı gün tek seferde yapılacak olan 500 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil ediliyor. Bunun yanı sıra BusinessCard’lar ile Bankomat Kart’lar ile yapılacak işlemler de kampanyadan yararlanamazken; nakit çekim, yurt dışı, mail order, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri gibi işlemler de kampanya kapsamında hediye kazandırmıyor.

KATILIM ŞARTI ARANACAK

Kampanya boyunca alışverişlerden Wordpuan kazanabilmek için kampanyaya katılımı şart koşan Vakıfbank, kampanya katılımına yalnızca Vakıfbank Mobil içerisinde yer alan “Cepte Kazan” sekmesi üzerinden “Hemen Katıl” butonu ile katılmaya izin veriyor. Bunun yanı sıra kampanyadan toplanan Worldpuanları 8 Eylül 2022 tarihine kadar müşterisine aktaran Vakıfbank, bu puanların harcanması için belirli bir süre veriyor. Bu süre kapsamında Vakıfbank’ın bu kampanyasından kazanılan puanlar yalnızca 23 Eylül 2022 tarihinin bitimine kadar kullanılabiliyor.