Kamu kurumu aylık 7 bin 118 TL maaşla temizlik görevlisi alıyor! KPSS şartı yok: 18 yaş ve üzeri herkes başvurabilecek

Kamu kurumları peş peşe personel alımlarını yayımlamaya devam ediyor. Bu kapsamda gelen bir son dakika haberine göre Nükleer Düzenleme Kurumu aylık 7 bin 118 TL maaşla temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartı olmadan yapılacak personel alımında adayların en az lise mezunu olması gerektiği belirtildi. Adaylardan KPSS puanı istenmeyecek.

Nükleer Düzenleme Kurumu’na alımlar kura ile gerçekleştirilecek. Kadro sayısının 4 katı aday görüşemeye çağırılacak ve sözlü sınava tabi tutulacak. Başvuru şartları da ayrıca açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Türk Vatandaşı olmak

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak

Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş olmak

Emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak

Devlet memuru olmaya engel olacak suçlardan mahkum olmamak

Herhangi bir sebeple kamu kurum ve kuruluşlarından ihraç edilmemiş olmak

İlan tarihi itibariyle başvuru yapılan ilde ikamet ediyor olmak

Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak

ÖZEL ŞARTLAR

“Radyasyondan Korunma ve Taşınabilir Radyasyon Ölçüm Cihazı Eğitimi” sertifika programına katılmış ve son başvuru tarihi (26.08.2022 ve öncesi) itibariyle söz konusu programa ilişkin onaylı belge sahibi olmak.

Son başvuru tarihi (26.08.2022 ve öncesi) itibariyle onaylı “Hijyen Eğitimi” belgesine sahip olmak.

En az lise ve dengi okul mezunu olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ VE TARİHİ

Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden 22.08.2022-26.08.2022 tarihleri arasında çevrim içi (online) olarak yapılacaktır.

BELGE TESLİMİ

Türkiye İş Kurumuna (İŞKUR) başvuran adaylar özel şartlarda yer alan belgeler ile Ekde yer alan Beyan formu doldurarak 22.08.2022 tarihinden itibaren 29.08.2022 tarihi mesai saati (18.00) bitimine kadar Nükleer Düzenleme Kurumu (Devlet Mahallesi 85. Cadde No:5 Çankaya/ANKARA) adresine bizzat teslim edecektir. Posta vb. yollarla gönderilecek evraklar kabul edilmeyecektir.

AYLIK MAAŞ BİLGİSİ

Atanma hakkı kazanan işçilere işe başlatıldığı yıl için günlük ücret; İstihdam edilecek işçilere 2022 yılı Asgari Ücret Tespit Komisyonunca belirlenen bir günlük normal çalışma karşılığı belirlenen asgari ücretin %10’u oranında artırılmış olarak günlük brüt 237,27 TL ödenecektir.

Exit mobile version