20 Bin Polis Alımı için Polis Akademisi Duyurusu Bekleniyor

 Adaylar 20 Bin Polis Alımı İçin Başvuru Süreci Duyurusu

Bekliyor Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı’nın sistemsel arıza nedeniyle ertelediği özel harekat alımları ve İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu’nun dile getirdiği 10 bin polis memuru alımı için süreç merakla bekleniyor.

ÖZEL HAREKAT BAŞVURULARI İKİ KERE ERTELENDİ

KPSS Şartsız en az lise ve dengi okullardan mezun adayların da başvurabileceği özel harekat polisi alımları ile ilgili yaş ve askerlik şartı (terhis süresi) konusunda son yapılan duyurularda herhangi bir bilgi verilmemişti.Bahsi geçen alımlar için ön başvurular 10 Ekim 2016 tarihinde başlayacaktı, fakat 17 Ekim’e sistemsel arıza nedeniyle ertelendi , 17 Ekim tarihinden sonra bir kez daha ertelendiği duyuruldu. Özel Harekat Polisi alımı başvuru tarihlerine dair net bir tarih verilmedi.

POLİS MEMURU ALIMLARI İÇİN BAŞVURU SÜRECİ NETLEŞMEDİ

Yine İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu tarafından komiser yardımcılarının mezuniyet töreninde müjdesini verdiği Üniversite mezunu KPSS puanı olan adaylar arasından 1000 kadın 9 bin erkek alımı içinde net bir tarih henüz verilmedi. Söz konusu alımlarla ilgili Polis Akademisi Başkanlığı’nın tekrar bir duyuru yapması ve adayları bilgilendirmesi bekleniyor. 


KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA
Exit mobile version