Editörün SeçtikleriDünya

Acı haberi bugün verdiler: Ünlü ismin beyin ölümü gerçekleşti! Herkes şoke oldu

Gelen bir son dakika haberine göre acı haber bugün geldi. Ünlü ismin beyin ölümünün gerçekleştiği duyuruldu. Tüm dünya resmen şoke oldu. Japonya kökenli dövüş sporu Jiu Jitsu’da bütün zamanların en başarılı sporcusu olan Leandro Lo, bir gece kulübünde başından vurularak infaz edildi.

Olaydan sonra son dakika açıklaması geldi. Ünlü sporcunun beyin ölümünün gerçekleştiği duyuruldu. İşte ünlü sporun ölümüne ilişkin son gelişmeler..

POLİS MEMURU VURDU

Doktorlar tarafından yapılan açıklamada ünlü ismin beyin ölümünün gerçekleştiği duyuruldu. 33 yaşındaki Lo’nun görevde olmayan bir polis memuru tarafından vurulduğu belirtildi. Polis teslim olan zanlı gözaltına alındı.

30 GÜN BOYUNCA GÖZALTINDA OLACAK

30 yaşındaki Velozo’nun soruşturma süresi boyunca 30 gün gözaltına kalacağı açıklandı. Görgü tanıklarının anlattıklarına göre arkadaşları ile gece kulübüne giden ünlü futbolcu ve polis memuru arasında tartışma çıktı. Polis memuru eline cam şişe alarak Lo’yu tehdit etti.

Lo, bu hareket üzerine Velozo’yu hareketsiz bıraktı ve gitmesini söyledi. Polis memuru ise silahını çıkararak Lo’yu alnından vurdu.

LEONARDA LO KİMDİR?

33 yaşındaki Leandro Lo, 2012-2022 yılları arasında 5 ayrı kategoride 8 kez Ju Jitsu dünya şampiyonu olarak rekor kırmıştı. Beyin ölümünün gerçekleştiğinin açıklanması sonrası, dünyanın dört yanında sosyal medyada Lo için taziye mesajları yayımlandı.