Editörün SeçtikleriGündemKültür-sanat

Duyan herkes çok üzüldü: Hilal Cebeci’den kötü haber! Kendi açıkladı

Gelen bir son dakika haberine ünlü şarkıcı Hilal Cebeci’den kötü haber geldi. Cebeci, yaptığı açıklamasında kötü haberi kendi verdi. Meme kanserine yakalandığını söyleyen 46 yaşındaki şarkıcı sağlık durumu hakkında da bilgi verdi.

Şarkıcı Hilal Cebeci’ye meme kanseri teşhisi konuldu. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Cebeci, sağlık durumunun iyi olduğunu ve ameliyat olacağını açıkladı. Haberi duyuran ünlü şarkıcı meme kontrollerinin ihmal edilmemesi gerektiğini vurguladı.

“LÜTFEN MEME KONTROLLERİNİZİ İHMAL ETMEYİN”

Instagram hesabından bir paylaşım yapan 46 yaşındaki Hilal Cebeci, “Sağ göğsümde kanserli hücre tespit edildi, korkmayın ben çok iyiyim, sürekli paylaşım istiyorsun ama biraz yoğunum, çok başında yakaladık, ameliyat olacağım, geçip gidecek, üzülmeyin. Lütfen meme kontrollerinizi ihmal etmeyin ki, başında yakalayıp, sağlıklı bir ömür sürmeniz sağlansın, hepinizi çok seviyorum. Her şey süper, tam müziğe geri döneyim derken çıktı ama olsun ben yine size güzel bir şarkı hediye edeceğim” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIMI DAKİKALAR İÇİNDE SİLDİ

Yaptığı paylaşımını aslında farkındalık yaratmak için paylaştığını söyleyen Cebeci, bu paylaşımını dakikalar içerisinde sildi. Ünlü isim bir video yayınlayarak eşinin kızması sebebiyle paylaşımı silmek zorunda olduğunu söyledi.