100 Sözleşmeli Personel Aranıyor! İşte Aranan Meslekler ve Başvuru Şartları

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü’nden yayımlanan ilanda kendi bünyesinde istihdam edilmek üzere 100 sözleşmeli personel alınacağı duyuruldu.

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4’üncü maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri Üniversitenin Özel Bütçesinden karşılanmak üzere 2020 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle 100 sözleşmeli personel alacak.

Alım Yapılacak Meslekler

Yayımlanan ilana göre, eczacı, hemşire, psikolog, biyolog, sağlık personeli, sağlık teknikeri, laborant, veteriner hekim, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, hasta temizliği ve bakım, temizlik görevlisi, destek personeli, mühendisi programcı ve teknisyen kadrolarına alım yapılacak.

Atatürk Üniversitesi Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Başvuru yapacak adayların, https://www.atauni.edu.tr// web adresinde “Duyurular” kısmında bulunan Başvuru Formunu indirerek eksiksiz bir şekilde doldurması, istenilen belgelerle birlikte ilanın Resmi Gazete’ de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) İlanda belirtilen müracaat birimlerimize şahsen veya posta yolu ile yapılacak.

Başvuruda İstenen Belgeler

İlanda adaylardan istenen belgeler şu şekilde:

Adaylarda Aranan Şartlar

Exit mobile version