18 – 55 yaş arası 69 bin personel alınıyor! Başvurular başladı: En az ilkokul mezunu adaylar başvurabilir! İşte kadro dağılımı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) her geçen gün kamu ve özel sektör için aracı olmaya devam ederken yeni personel alım ilanlarının yayımlandığı belirtildi. İşkur üzerinden toplam 69 bin personel alımı için ilanlar yayımlandı. Bu ilanlara göre son başvuru tarihleri değişirken aşağıda paylaştığımız link üzerinden kadro dağılımı ve özel şartlar görüntülenebilir.

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilanlara başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranıyor. Genel şartlara haiz olanların özel şartlara da haiz olması gerekiyor. Genel şartlar ise şöyle paylaşıldı:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

En az 18 yaşında olmak

En az ilköğretim mezunu olmak (İlanlara göre değişkenlik gösterebilir)

Çalışmalarını engelleyecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması

Çalışanların iletişim becerisinin yüksek olması

Vardiyalı çalışabilecek

Aktif ve dinamik çalışabilmek

Kamu haklarından mahrum olmamak

Adli sicil kaydının temiz olması

BAŞVURU DETAYLARI

Temmuz ayı ortasına ilişkin ilanlar İŞKUR’un kurumsal internet sitesi üzerinden yayımlanırken söz konusu personel alımı için başvuru ekranının açıldığı belirtilirken İŞKUR’un kurumsal internet sitesi üzerinden personel alım ilanları yayımlandı. Aşağıdaki link üzerinden ilanlar görüntülenebilir. 69 bin personel alımı için link üzerinden açılan sayfada istenilen ilana tıklanacak. Bu açılan sayfada e-Devlet ile giriş yapılacak. Özgeçmiş oluşturulacak ve istenilen ilana başvuru yapılacak.

İlanlar için TIKLAYIN.

Exit mobile version