GenelKültür-sanat

‘Vaka Patlaması Var’ Diyerek Kötü Haberi Duyurdu! İlaç Ve Maske Bulunamıyor

Bodrum’da eşiyle tatil yapan güzel ve başarılı oyuncu Begüm Kütük koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kütük, takipçilerini virüse karşı uyardı.

Koronavirüs vakalarının yenden yükselmeye başlaması ile uzmanlar tekrardan uyarı yapmaya başladı. Uyarılardan biride oyuncu Begüm Kütük’den geldi. Bodrum’da tatil yapan Begüm Kütük çevresindeki pek çok kişinin virüse yakalandığını söyleyerek, takipçilerini dikkatli olmaları hususunda uyardı.

“Eczanelerde İlaç, Maske Bulmakta Zorlanıyoruz”

41 yaşındaki oyuncu, “Bodrum’a geldiğim iyi oldu. Sağım, solum, önüm, arkam, dostlarım, annem Covid. Müthiş bir patlama var. Eczanelerde ilaç, maske bulmakta zorlanıyoruz.

Annem 3 sene sonra ilk defa oldu. 5 aşılı olmasına rağmen hafif geçmiyor. Maske, mesafe, temizlik kurallarına uymanızı, temkinli olmanızı dilerim” dedi.

Tatilim Harika Geçiyor Hı Hı!

Karantinada olan Begüm Kütük, Instagram hesabından esprili bir paylaşım yaparak, “Tatilim harika geçiyor hı hı!” mesajını yayınladı.

Geçtiğimiz haftada Bodrum’da tatilde olan güzel oyuncu eşinin kendisine ayağıyla yaptığı şakaya kızarak bir daha yapma tepkisini vermişti.