Kültür-sanat

Düğün Arifesindeki Ünlü İsimden Üzücü Haber Geldi! Sevenleri Haberi Duyunca Yıkıldı!

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Oğuzhan Koç ile nişanlanan oyuncu Demet Özdemir’den sevenlerini üzecek haber geldi. Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Son olarak “Aşk Taktikleri” filmindeki başarılı performansıyla akıllara kazınan Demet Özdemir şarkıcı sevgilisi Oğuzhan Koç ile nişanlanmış gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdilerde sevgilisi ile tatilin tadını çıkaran Özdemir’den kötü haber geldi. Güzel oyuncunun testi pozitif çıktı. Ünlü oyuncu sağlık durumuyla ilgili Instagram hesabından bir açıklama paylaştı.

Sağlık Durumunu Açıkladı

3 yıldır koronavirüse yakalanmadığını söyleyen oyuncu, Instagram hesabından sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Sancılı bir süreç geçirdiğinden bahseden oyuncu, “3 yıldır hiç olmamıştım ama koronaya yakalandım. Ertelenen hiçbir şey yok öncelikle onu belirtmek isterim. Ben biraz ağrılı ve ağır atlatıyorum” dedi.

Sözlerine devam eden Özdemir ” Ama tedavim devam ediyor, yakında iyileşip geri dönüyorum. Lütfen dikkat edin, beni merak eden, adıma üzülen, arayan, soran herkese çok teşekkür ediyorum. Sizi seviyorum” dedi.

İşte Demet Özdemir’in o paylaşımı…