Kuruluş Osman ve Destan dizilerine hem rakip hem de kardeş bir proje geliyor! Yeni sezonda reytingler çok kızışacak!

Türk televizyonlarında her dönem birbirinden güçlü dizi ve programlar izleyici karşısına çıkıyor. Reytinglerde amansız bir mücadele içinde olan bu projelerden bazıları mücadeleye tutunamıyor ve bu projeler erken final yaparak yayın hayatını sonlandırıyor. Öte yandan bazı yapımlar ise uzun soluklu bir proje olmayı başararak beklenenden daha iyi işler ortaya koyabiliyor. Türkiye’de izleyicilerin genellikle sevdiği projeler arasında yer alan tarihi kurgu türündeki diziler, günümüzde de yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Türünün örnekleri arasında yer alan Kuruluş Osman ve Destan dizilerine şimdi bir de kardeş bir proje geliyor. Yeni proje de ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak… İşte detaylar…

Kuruluş Osman Dizisinin Kadrosu ve Konusu

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve 3. sezonunu deviren Kuruluş Osman dizisi, şu ana kadar 98 bölümü geride bıraktı. Başrollerinde Burak Özçivit, Özge Törer ve Yıldız Çağrı Atiksoy isimlerinin yer aldığı Kuruluş Osman dizisi, Bozdağ Film imzasıyla ekranlara geliyor ve sevilen dizi, tarihi kurgu türünün başarılı örneklerinden biri olarak reytinglerde her hafta rekor sonuçlar yakalıyor. Dizi, Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde, Osmanlı Devleti’nin kuruluş yılları ele alınıyor.

Destan Dizisinin Kadrosu ve Konusu

Diğer yandan yine ATV ekranlarında ve yine Bozdağ Film imzasıyla Destan dizisi izleyici karşısına çıkıyor. İlk sezonunu 27 bölüm ile geride bırakan dizinin başrollerinde ise Ebru Şahin ve Edip Tepeli isimleri yer alıyor. Bir dönem dizisi olarak ekranlara gelen Destan dizisinde ise Orta Asya’nın bozkırlarında Gök Kağanı Alpagu Han’ın yetim bıraktığı büyük savaşçı dağ kızı Akkız ile Gök Tegini Batuga arasındaki aşk ele alınıyor. ATV ekranlarına yine Bozdağ Film imzasıyla “Ateş Kuşları” isimli kardeş bir dizi geliyor.

Ateş Kuşları dizisinin Bozdağ Film imzasıyla ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacağı biliniyor ancak dizinin konusu, türü, oyuncuları ya da teknik kadrosu hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

Exit mobile version