Kamu Bankası Duyurdu: Antalya, Tekirdağ, Ankara ve Manisa’da Konut Fiyatları Düştü! 2+1 ve 3+1 Evler Kapış Kapış Gidiyor!

Giderek artan enflasyon ve dalgalı seyirlerine devam eden ekonomi piyasaları, hammadde fiyatlarının yükselmesine sebep olarak pek çok sektörde fahiş fiyatların gözlenmesine yol açtı. Bu kapsamda ele alınan fiyatlandırma politikalarından en çok etkilenen sektörlerden biri de emlak sektörü oldu.

2021 yılının sonunda zamlanmaya başlayan ikinci el ve sıfır konutlar, 2022 yılının temmuz ayına gelindiğinde birçok vatandaşın karşılayamayacağı seviyelere kadar yükseldi. Kendisini garanti altına almak isteyen her bireyin aklında bulunan ev almak hayallerinin ertelenmesine sebep olan bu durum, kamu bankası Vakıfbank’ın devreye girmesini sağladı. Banka, kendi bünyesine geçmiş olan birçok konutu, uygun fiyatlar karşılığında satışa çıkardığını duyurdu.

Vakıfbank Hacizli Konut Satışı

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından birisi olan Vakıfbank, yeni dönemde de kamu kurumu olmasının avantajını hissettiren hizmetler sunmaya ve kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda artan emlak fiyatlarına da savaş açan ve vatandaşın yanında yer aldığını duyuran banka, bünyesinde bulunan hacizli konutları, piyasanın oldukça altında fiyatlardan satışa çıkardığını duyurdu.

Vakıfbank Satılık Konutlar

Vakıfbank tarafından satışa çıkarılan hacizli konutların bazılarının özellikleri ve satış fiyatları şu şekilde belirlendi:

Vakıfbank Satılık Konut Başvurusu 2022

Vakıfbank tarafından satışa çıkarılan konutlardan birine sahip olmak için ilgili konutun teminat bedelinin bankaya yatırılması ve konuta teklif verilmesi gerekmektedir.

Exit mobile version