Ukrayna savaşı ve ekmek fiyatlarının artacağını bilmişti: Şimdiki açıklaması herkesi korkuttu! Sırada ne var?

2022 yılı için kehanetlerini bir bir tutturan kahin Nostradamus’un son kehaneti herkesi korkuttu. Ünlü isim Ukrayna savaşı ve ekmek fiyatlarının artacağını bildi. Nostradamus’un son kehaneti iklim krizine yönelik. Eğer bu da doğru çıkarsa, kahin Nostradamus 3’te 3 yapmış olacak.

Dünyanın 2022 yılı içerisinde zor süreçler yaşaması kahinlerin açıklamalarına daha önem verilmesine neden oldu. Bu olayların üzerine Nostradamus’un kehanetlerinin 2’sinin gerçekleştiği hatırlatıldı. Buğdayda ve beraberinde ekmek fiyatlarında yaşanacak sıkıntıyı bilen Nostradamus’un son kehaneti iklim krizi herkesi şoke etti.

ÇOK SAYIDA OLAYI BİLDİ

1503 yılında dünyaya gören Fransız astrolog, 1555 yılında insanlığın geleceğine dair kehanetleri ile dikkatleri üzerine çekti. Dünyada yaşanan pek çok olay önceden bilmesi ile tanınıyor.

KİTABI ÇALINDI

467 yıl önce yaşanacak olayları kaleme alan Nostradamus’un insanlık tarihine ilişkin kehanetleri kitabı 2007 yılında İtalya’nın başkenti Roma’da çalındı.

SAVAŞI BİLDİ

Bu yılın başında Rusya ve Ukrayna arasında çıkan savaşı da bilmişti. Bunun üzerine ünlü kahine olan ilgi daha da artmaya başladı.

FİYATLARIN UÇACAĞINI DA BİLDİ

2022 yılı içerisinde ekonomik açıdan zorlukların yaşanacağını önceden söyleyen kahinin kitabında, “”Başrahipler, keşişler, öğrenecek acemiler yok. Bal mumdan çok daha pahalıya mal olacak. Buğdayın fiyatı çok yüksek. Çaresizlik yemek için yoldaş” sözleri dikkat çekti.

GERİYE İKLİM KRİZİ KALDI

2022 yılı için ünlü astrologun 3. Kehaneti ise iklim krizi oldu. Nostradamus açıklamasında, “Baş güneş gibi parıldayan denizi kavuracak. Karadeniz’in yaşayan balıkları hemen hemen kaynayacak. Rodos ve Cenova yarı aç olacak. Onları kesmek için yerel halk çok çalışacak” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version