Bu devirde bu fiyata ev yok! 3 artı(+) 1 dubleks daire 407 bin TL’ye satılıyor! Kısa süreliğine satılık acele edin

Kamu bankaları tarafından gayrimenkul satışları devam ediyor. Bankalar tarafından konut, arsa, dükkan gibi gayrimenkul veya taşınmazların satışı yapılıyor. Bu noktada Vakıfbank tarafından da bir ilan yayımlandı. Bu ilanda Giresun Merkez Gemilerçekeği semtinde konut satışı yapıldığı belirtildi.

407 BİN TL AÇILIŞ FİYATI

Söz konusu konut satışı açık arttırma yöntemi ile satılacak ve başlangıç fiyatı 407 bin TL olduğu belirtildi. Yani herhangi bir teklif olmazsa bu fiyata ev alınabilecek. Bu açık arttırmaya katılmak için 20 bin 350 TL ödeme yapmak gerektiği ifade edildi.

Ayrıca açık arttırmada minimum artışın 5 bin lira olduğu ifade edildi. Satışı yapılan konut ise apartmanda dördüncü katta bulunuyor ve 3+1 özelliğine sahip. Ayrıca konutun dubleks olduğu ifade edilerek 147 metrekare olduğu aktarıldı.

BANKADAN YAPILAN AÇIKLAMA

Konut satışı açık arttırma hakkında Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“19 bağımsız bölüm numaralı taşınmaz, bodrum kattan girişi sağlanan ana taşınmazın 4. normal katında, bina ana girişine göre arka sağ kolda yer almaktadır. Taşınmaz mahallinde yapılan incelemeye göre normal kat; antre, salon+mutfak, 1 adet oda, banyo, wc, 2 balkon hacimlerinden oluşmakta olup 89 m2 dir. Mimari projesinde göre normal katta; 2 oda bulunmaktadır, ancak mahalinde salon ile oda arasındaki duvar yapılmamıştır. Çatı katı; mahallinde yapılan incelemeye göre; 2 adet oda, banyo hacimlerinden oluşmakta olup 58 m2 kullanım alanı ve 1 adet 30 m2 teras hacimlerinden oluşmaktadır. Teras 26,5 m2 dir. Mimari projesindeki iki teras arasındaki çatı yapılmamış, bu alan teras alanına dâhil edilmiştir. Toplamda konu taşınmaz 147 m2 kullanım alanı ve 30 m2 teras kullanımından oluşmaktadır. Taşınmaza ait yapı kullanma izin belgesi bulunmamaktadır.”

İLGİLİ İLANIN AYRINTILARI

İlanın detayları ise şöyle oldu:

Exit mobile version