Herkes şokta: Ortalık beşik gibi sallandı! 5,3 5,9 ve 6,0 şiddetinde arka arkaya depremler oldu

Son dönemlerde sadece ülkemizde değil, çeşitli ülkelerde de büyük şiddetli depremler yaşanıyor. Bu kapsamda gelen bir son dakika haberine göre sabah karşı 5,3 ve 6,0 şiddetinde arka arkaya korkutan depremler kaydedildi. Depremlere ilişkin açıklamalar ve bilgilendirme verileri haberimizde..

PEŞ PEŞE DEPREMLER OLDU

İlk olara 2 Temmuz 00.22’de 6,0 büyüklüğünde bir deprem geldi. Deprem İran merkezinden 33 km uzaklıkta Bender Hemir, Hürmüzgan Eyaleti bölgesinde meydana geldi. Depremde ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.

Bir diğer deprem de 3 Temmuz 02.49’da 5,3 büyüklüğünde meydana geldi. Depremin Endozneya merkezinden 121 km uzaklıkta Bitung City, Kuzey Sulawesi bölgesinde meydana geldiği açıklandı. Deprem açık denizde kaydedildi.

Sonraki deprem sabaha karşı yaşandı. 04.59’da kaydedilen deprem Japonya merkezinden61 km uzaklıkta 5,9 şiddetinde kaydedildi.

ÜLKEMİZDE MEYDANA GELEN SON DEPREMLER

Diğer ülkelerde meydana gelen peş peşe depremler sonrasında ülkemizde meydana gelen depremler de araştırma konusu oldu. Bu kapsamda Kandilli Rasathanesi’nin açıkladığı son depremler şu şekilde: İşte 3 Temmuz Türkiye deprem listesi:

Exit mobile version