Gündem

Mehmet Ali Erbil Özel Hastane Ücretlerine İsyan Etmişti; Öyle Bir İsimden Karşılık Geldi Ki, Herkes Suspus Oldu! “İki Dakikada Tanı Konuluyorsa…”

Geçtiğimiz salı günü yaşamını kaybeden Cüneyt Arkın’ın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirmek için hastaneye giden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, hastaneden çıkmadan önce sırtında çıkan bir yağ bezesini doktora gösterdi. Özel hastanede muayene olan Mehmet Ali Erbil, bu muayenenin ardından kendisine kesilen fatura karşısında resmen isyan etti.

Özel hastanenin muayene ücreti olarak bin 300 TL almasına isyan eden Mehmet Ali Erbil, faturanın fazla olduğunu dile getirmek için katıldığı Beyaz TV canlı yayınında adeta ateş püskürmüştü. Mehmet Ali Erbil’in doktor kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil ise, abisinin sözlerine katılmadı.

Mehmet Ali Erbil, Özel Hastane Muayene Ücretlerini Fazla Buldu

Gittiği özel hastanede kendisine kesilen bin 300 TL’lik faturayı fazla bulan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, konuya ilişkin görüşlerini Beyaz TV’ye katılarak aktarmıştı. Açıklamalarında özel hastaneleri “hırsızlık” ile itham eden Mehmet Ali Erbil, konuya ilişkin; “Hastaneye gitmişken sırtımdaki yağ bezesine benzeyen sivilceyi gösterdim. 2 dakika muayene oldum ve enfeksiyon kaptığını söyledi. Sonra sekreter ödemenin 1300 TL olduğunu söyledi. Allah kimseyi hastaneye düşürmesin. Kız kardeşim profesör ve randevuları dolu. Kardeşim durumu iyi olmayan köyden gelen hastalarının verdiği bir tavuk karşılığında 20 bin TL’lik ameliyatı yapıyor. Bunlar da 1300 TL’yi alarak sanki zengin olacaklar. Sağlık Bakanımız dünyada olmayacak reformlar yaptı. Allah beni devlet hastanesine düşürseydi bunların hiçbiri başıma gelmezdi. Özel hastaneler hırsız” demişti. Mehmet Ali Erbil’in isyan içeren bu açıklamalarına ilk tepki ise, kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil’den geldi.

Mehmet Ali Erbil’e İlk Tepki Kardeşinden Geldi

Mehmet Ali Erbil’in muayene ücretleri çıkışına kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil’den açıklamalar geldi. Kendi Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle soru cevap etkinliği gerçekleştiren Prof. Dr. Yeşim Erbil, kendisine sorulan bir soru üzerine abisi Mehmet Ali Erbil’in yüksek muayene ücreti çıkışını eleştirdi. Takipçisinin kendisine sorduğu; “Ağabeyinizin ‘2 dakikalık muayene için 1300 TL verdim’ isyanı hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusunu alıntılayarak, düşüncelerini dile getiren Prof. Dr. Yeşim Erbil, konuya ilişkin düşüncelerini; “Muayene ücretleri bu civarda. İsyan edilecek bir durum yok. İki dakikada tanı konuluyorsa bile bu 10-30 senelik birikimdir” sözleriyle dile getirdi.