Gündem

Ailesi Müge Anlı’dan yardım istemişti! 24 Yaşındaki Sevil Kutlu’nun korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı!

2020 yılından bu yana kayıp olarak aranan, 1 çocuk annesi 24 yaşındaki Sevil Kutlu’nun annesi ve eski eşi, geçtiğimiz dönemlerde Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olarak Sevil Kutlu’nun bulunması için Müge Anlı’dan yardım istemişti. Programda tanıklar ve olayla bağlantısı olabileceği düşünülen kişiler bildiklerini anlatırken, Sevil Kutlu’nun sevgilisi olduğu iddia edilen Yakup K.’nin çelişkili ifadelerde bulunması dikkat çekmişti. Yakup K. sevgili oldukları iddialarını kabul etmemiş, Sevil Kutlu’nun Japonya’ya gitmiş olabileceğini dile getirmişti. Bu iddialar şüphe uyandırırken, 24 yaşındaki Sevil Kutlu’nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Korkunç cinayette itiraf edilen detaylar ise tüyler ürpertti.

Korkunç Cinayette Tüyler Ürperten Detaylar

Elde edilen bilgilere göre 2020 yılından bu yana kayıp olan Sevil Kutlu olayı ile ilgili olarak Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Polis birimleri ve cinayet dedektifleri, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şüpheli açıklamalarıyla dikkat çeken Yakup K.’yi gözaltına aldı. Sevil Kutlu’nun sevgilisi olduğu iddia edilen Yakup K., Sevil Kutlu’yu öldürdüğünü ve cesedi İncesu ilçesine bağlı Tahirinli Mahallesi yakınlarında bir vadiye, yırtıcı hayvanların yok etmesi için bıraktığını itiraf etti.

Cenazesini Valize Koyup Kayseri’ye Getirmiş

Cinayet Büro Amirliği ekipleri öncülüğünde harekete geçen yaklaşık 60 kişilik polis ekibi vadiye giderek aramalara başladı. Kayalık alanları karış karış arayan ekipler ilk olarak bölgede toprağa gömülü insana ait çene kemiği buldu. Daha sonra daha geniş alanda çalışmalar yürüten ekipler, farklı mesafelerde insana ait olduğu değerlendirilen birçok kemik parçası buldu. Kemikler bir araya getirildi ve inceleme için emniyete götürüldü.

Cinayeti itiraf eden katil zanlısı Yakup K.’nin, Sevil Kutlu ile Afyonkarahisar’da buluştuktan sonra Sevil Kutlu’yu katlettiği ve daha sonra Kutlu’nun cesedini bir valize koyarak Kayseri’ye getirdiği öğrenildi.