Editörün SeçtikleriGündemKültür-sanat

Survivor Nisa Bölükbaşı’nın eski sevgilisi Barış Murat Yağcı’dan bomba paylaşım! Nisa Bölükbaşı’nın fanları tepki gösterdi

Uzun aylar boyunca devam eden büyük mücadele bu akşam sona eriyor. Dün akşam canlı yayında Survivor yarı finali gerçekleşti. Son 4’e kalan isimler arasında Nisa Bölükbaşı, Adem Kılıçcı, Ayşe Yüksel ve Batuhan Karacakaya bulunuyordu. Yapılan yarı final oylamasından sonra hem Batuhan hem de Ayşe hayallerine son virajda veda etti. Finale Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıçcı kalınca Nisa’nın eski sevgilisi Barış Murat Yağcı’dan paylaşım gecikmedi.

Survivor Nisa Bölükbaşı’nın eski sevgilisi Barış Murat Yağcı’dan flaş bir paylaşım geldi. Ancak yaptığı paylaşımdan sonra Nisa’nın fanları tepki gösterdi.

SOSYAL MEDYAYA BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

İlk olarak Ayşe Yüksek daha sonra da Batuhan Karacakaya şampiyonlukta son virajda elendi. Bu durum sosyal medyaya bomba gibi düştü. Batuhan Karacakaya’nın fanları tepki gösterirken, Survivor Nisa2nın Batuhan ve Ayşe’yi SMS’de elemesi sosyal medyada gündem oldu.

SURVİVOR BARIŞ’TAN PAYLAŞIM GELDİ

Nisa Bölükbaşı’nın finale kaldığının açıklanmasından sonra eski sevgilisi Barış Murat Yağcı’dan paylaşım gecikmedi. Survivor Barış, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında, “Ayşe ve Batuhan sonuna kadar hak ettiniz. Sizi tanımak güzeldi, yolunuz açık olsun” ifadesini kullandı.

Barış’ın yaptığı bu paylaşım Nisa Bölükbaşı’nın fanlarının tepkisine neden oldu.