Editörün SeçtikleriKültür-sanat

Acı haber geldi: 8 yıldır kanserle mücadele ediyordu! Hayatını kaybetti!

Gelen bir son dakika haberine göre acı haber az önce geldi. 8 yıldır kanserle mücadele eden ünlü sunucu hayatını kaybetti. 2016 yılından bu yana bağırsak kanseri ile savaşan yazar ve sunucu Deborah James, ailesinin evinde hayatını kaybetti. Acı haberi alan aile, son ana kadar sunucunun yanında olduklarını ifade etti.

You Me and The Big C isimli BBC podcast yayınlarıyla tanınan sunucu Deborah James hayatın kaybetti. Bağırsak kanseri ile mücadele eden unlu sunucu hayatını kaybetti. Ünlü sunucunun aile evinde hayatını kaybettiği duyuruldu.

AİLE EVİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Geçtiğimiz mayıs ayı içerisinde hastalığına ilişkin açıklama yapan James, artık kendisi için tıbbi olarak bir şey yapılmayacağını bu sebeple de evde bakıma başlayacağını belirtti.

ÖLMEDEN ÖNCE SEVENLERİNE TAVSİYEDE BULUNDU

James’in ailesi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Ünlü sunucunun ölüm haberi duyuruldu. Yapılan açıklamada James’in bir eşi, kız çocuğu anne ve kız kardeşi olduğu ifade edildi. Son nefesine kadar ünlü oyuncunun yanında olduğu aktarıldı. Aile, sevenleri için, “Keyif almaya değer bir yaşam bulun, risk alın, derinden sevin, pişman olmayın ve daima asi bir umudunuz olsun” tavsiyesinde bulunduğunu da söyledi.