Şaka değil gerçek: 71 bin TL’ye satılık ev! Bu fırsatı bir daha bulamazsınız

Geçtiğimiz günlerde alınan kararla birlikte konut kredilerinde düzenleme yapılmıştı. Bunun üzerine vatandaşlar uygun fiyatlı daire aramaya başladı. Uygun fiyatlı daireler için açıklama yapan Halkbank icradan evlerin uygun satılığa çıkacağını açıkladı. Şaka değil gerçek! 71 bin TL’ye satılık ev olduğu duyuruldu. Bunun için de sadece 4 günün kaldığı açıklandı. Bu fırsatın bir daha gelmeyeceği açıklandı.

71 BİN TL’YE EV

Halkbank resmi web sayfası üzerinden yaptığı açıklamasında uygun fiyata evlerin satışa çıktığını duyurdu. İlanın şu an için sadece Kütahya’da olduğu ve çeşitli illerde de ilanların açılacağı belirtildi.

TEMİNAT BEDELİ BULUNUYOR

Kütahya’nın Emet ilçesinde köy evi olarak 1+1 bir evin satışa çıktığı açıklandı. İhaleye katılarak evi almak isteyenlerin 2.130 TL teminat bedeli yatırması gerektiği ve ihalede en az bin TL artışın yapılabileceği duyuruldu.

No: 21493

Hisse: Tam

Kategori: Konut

Konut Tipi: Köy Evi

İl: Kütahya

İlçe: Emet

Mahalle: Akpınar

Adres: Sarıayak Kaöyiçi 154 Ada 4 Parsel No: 150 Emet/Kütahya

Ada: 154

Parsel: 4

Kullanım Alanı: 177,00

Bağımsız Bölüm No: 0

Başlangıç Bedeli: 71.000,00 ₺

Teminat Bedeli: 2.130,00 ₺

Minumum Artış: 1.000,00 ₺

EVE İLİŞKİN DİĞER BİLGİLER

Değerleme Konusu 154 Ada 4 Parsel Taşınmaz 177,00 M2 Olup Üzerinde 1 Adet 2 Katlı Kargir Ev Ve 2 Adet Ahır Bulunmaktadır. Evin Zemin Katının Bir Kısmı Garaj Olarak, Bir Kısmı Depo Olarak İnşa Edilmiştir. Evin 1. Katı; Mutfak,2 Adet Oda, Wc, Banyo Ve Hol Bölümlerinden Oluşmaktadır. Üst Kata Çıkan Merdivenler Ev İle Parselin Güneydoğusunda Kalan Ahır Arasında Yer Almaktadır. Yapılan Ölçümlerde Zemin Katın 45 M2 1. Katın 71 M2 Den Oluştuğu Tespit Edilmiştir. Kargir Evin Tabanı Ahşap, Banyo Ve Wc Kısımları Mermer Yapıdadır. Giriş Kapısı Demir Doğramadır. Taşınmazın Üzerinde Bir Adet Güneydoğusunda Bir Adet Kuzey Doğusunda Olmak Üzere İki Adet Ahır Bulunmaktadır.

İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Exit mobile version