İndirim üstüne indirim: Akaryakıta ikinci büyük indirim geliyor! 3 TL 34 kuruş ..

Akaryakıt fiyatları bir dönem brent petrol ve doların yükselmesi ile birlikte 30 TL sınırını geçmişti. Dün gelen bir son dakika haberine göre motorin fiyatlarına 2.50 TL tutarında büyük bir indirim yapılacağı duyurulmuştu. İndirim gece yarısından itibaren geçerli oldu. Bugün ise yapılan son açıklamaya göre indirim üstüne indirim yapılacağı belirtildi. Akaryakıta ikinci büyük indirimin geleceği açıklandı. Yapılacak olan indirim ile birlikte toplam indirimin miktarının 3 TL 34 kuruş olacağı duyuruldu.

Akaryakıt fiyatlarına ilişkin her geçen gün son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediliyor. BDDK’nın almış olduğu döviz kararı sonrasında dolar piyasalarında düşüş başladı. Bu da akaryakıtta indirim haberlerini peş peşe getirmeye başladı.

Gelen son dakika haberine göre 29 Haziran gece yarısından itibaren motorin fiyatlarına bir indirimin daha geleceği açıklandı.

İKİNCİ İNDİRİM GELİYOR

Sektör kaynaklarından elde edilen bilgiye göre 8 Haziran gece yarısından itibaren uygulanan 2,5 TL’lik indirimden sonra 84 kuruşluk daha indirim olacağı açıklandı. Bu indiriminde gece yarısından sonra pompaya yansıması ile birlikte toplam indirim miktarı 3 TL 34 kuruş olacak.

BENZİNE İNDİRİM YAPILACAK MI?

Petrol ve dolar fiyatlarındaki düşüşten sonra akaryakıt sahipleri benzin fiyatlarında da indirim beklemeye başladı. Son olarak bezine 23 Haziran’da 25 kuruşluk indirim yapılmıştı. Yapılan indirim sonrasında benzine herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ 29 HAZİRAN 2022

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 27.26 TL

İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 27,50 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 11.97TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Ankara’da benzin litre fiyatı 27,35 TL

Ankara’da motorin litre fiyatı 27,59 TL

Ankara’da LPG litre fiyatı 12,29 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir’de benzin litre fiyatı 27.37 TL

İzmir’de motorin litre fiyatı 27,59 TL

İzmir’de LPG litre fiyatı 12,09 TL

 

Exit mobile version