Personel Alımı

Kamu Kurumları Temmuz Ayında Personel Alımına Devam Ediyor! 4 Farklı Kurum Toplam 15 Bin 207 Kişilik Kadro Açtı!

Kamu personeli olarak çalışmak isteyenler için temmuz ayı fırsat ayı olacak. 4 farklı kamu kurumu temmuz ayı içerisinde farklı meslekler için işçi ve memur alımı yapacak. Kamu kurum ve kuruluşları istihdam edecekleri branşları belirledi, kadro sayısını açıkladı. Ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

PTT 15 Bin Personel Alacak

Posta ve Telgraf Teşkilatı 15 bin personel alacağını açıkladı. Geçtiğimiz hafta yapılan açıklamaya göre kurumda istihdam edilecek personelin unvanları belli oldu. Genel müdürlüğün yaptığı açıklamaya göre; avukat, dağıtım elemanı, büro görevlisi, mühendis, mimar, tekniker, iç mimar, firma personeli, gişe memuru, şehir planlama personeli olmak üzere pek çok farklı branş için alımlar yapılacak.

Darphane ve Damga Matbaası İş İlanı Açtı

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapılacak. İşe alınacak olan personeller; mekatronik mühendisi, 1 kişi kimya mühendisi, 2 kişi elektrik elektronik mühendisi, 2 kişi elektrik mühendisi, 2 kişi makine teknikeri, 3 kişi mekatronik teknikeri, 3 kişi büro personeli, 4 Kişi programcı, 3 kişi arşiv uzmanı, 3 kişi ise basım yayım teknolojisi teknikeri olarak istihdam edilecek.

Dicle Kalkınma Ajansı Memur Alacak!

Dicle Kalkınma Ajansı’nın Resmi Gazete üzerinden yaptığı ilana göre, kurum bünyesinde çalışmak üzere toplam olarak 3 kişi idari memur olarak işe alınacak. Dicle Kalkınma Ajansının yaptığı ilanda memurlara ilişkin şartlar açıklandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Alımı Yapacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan ilana göre bakanlık bünyesinde istihdam eilmek üzere toplam olarak 167 personel sözleşmeli olarak işe alınacak. Başvuru yapacak olan adayların KPSS B puan türündeki sıralamaları dikkate alınacak.