Cinsellik sorularına verdiği yanıtlarla gündem olan Esra Ezmeci kendi televizyon programıyla geliyor!

FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Fulya ile Umudun Olsun programı, uzun zamandır ekranların en sevilen reality show programları arasında yer alıyordu. Sevilen programda sunucu olarak yer alan Fulya Öztürk de bu programla adını geniş kitlelere duyurmayı başarmıştı. Güçlü bir ekiple birlikte ekranlarda boy gösteren Fulya Öztürk, bomba gibi bir haberi paylaştı ve gözler bu programda adını milyonlara duyurmayı başarmış olan ünlü Psikolog Esra Ezmeci’ye çevrildi. Sosyal medyadan cinsel sağlık ve cinsellikle ilgili soru ve itirafları yanıtlayan Esra Ezmeci, şimdilerde kendi programını sunmaya hazırlanıyor. Peki Esra Ezmeci hangi kanalda, hangi programla izleyici karşısına çıkacak? İşte detaylar…

Esra Ezmeci Yeni Programına Hazırlanıyor

FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Fulya ile Umudun Olsun programı, bu yıl Esra Ezmeci’nin milyonlara ulaşmasını sağlamıştı. Sevilen programın başarılı sunucusu Fulya Öztürk geçtiğimiz aylarda bir dönem koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine bir süre programa ara vermişti ve bu süreçte sunuculuk görevini de Esra Ezmeci üstlenmişti. Esra Ezmeci, aynı zamanda programda Fulya Öztürk’ün ekibinde yer alıyordu. Ünlü psikolog, şimdi ise kendi programı için düğmeye bastı.

Fulya Öztürk Sevenlerini Üzdü

Geçtiğimiz günlerde Fulya ile Umudun Olsun programı sezon finali yaptı ve programın yeni sezonda ekranlara dönmesi bekleniyordu. Ancak Fulya Öztürk, savaş muhabirliği ve afet haberleri gibi alanlarda sahada olmayı özlediğini dile getirerek programdan ayrıldığını duyurdu. Bununla birlikte Fulya ile Umudun Olsun programının yerine FOX TV kanalı Esra Ezmeci ile anlaştı. Esra Ezmeci, yakında kendi programıyla izleyici karşısına çıkmaya başlayacak.

Programın Yayın Tarihi Belli Oldu

FOX TV ekranlarında ilk tanıtım görüntüleri de yayınlanan yeni program “Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya” ismi ile izleyici karşısına çıkacak. Sosyal medyada cinsellikle ilgili soruları cevaplamasıyla nam salan Esra Ezmeci, bu formatı da programa taşıyacak. Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı, ilk bölümü ile FOX TV ekranlarında 4 Temmuz Pazartesi günü buluşacak.

Exit mobile version