Kusursuz Kiracı, Çukur ve Kara Tahta Güçlerini Birleştirdi; Her Şey Değişecek! Serkay Tütüncü, Kubilay Aka ve Furkan Andıç Bir Arada…

Ekranların parlayan yıldızları Furkan Andıç, Kubilay Aka ve Serkay Tütüncü ilk kez bir proje için bir araya geldi. Projelerinden ilk fotoğraf karesini yayınlayan Furkan Andıç, Kubilay Aka ve Serkay Tütüncü hayranlarını resmen o kare ile çılgına döndürdü.

Başarılı bir sezon geçiren erkek oyuncular arasındaki yerini alan Furkan Andıç, Kubilay Aka ve Serkay Tütüncü, bu kez bir reklam filmi için aynı anda sete girdi. Axe için bir araya gelen Furkan Andıç, Kubilay Aka ve Serkay Tütüncü’nün birlikte çekildiği fotoğraf ise, sosyal medyaya damgasını vurdu.

Kusursuz Kiracı, Çukur ve Kara Tahta Üçlemesi

Şimdilerde FOX TV ekranlarından eylül ayından itibaren seyirci ile başlaması beklenen Kusursuz Kiracı dizisinin çekimleri için sete girmeye başlamış ola Serkay Tütüncü, başrolü Dilan Çiçek Deniz ile paylaşacağını duyurmuştu. Bir süredir ekranlardan uzak olan Kubilay Aka, en son Maske Kimsen Sen isimli yarışma programında Kuzgun karakterine ses olurken; daha önce yer aldığı Vatanım Sensin isimli dizinin Ali Kemal karakteriyle popülerleşmiş, Çukur dizisinin Celasun karakteriyle ise, hafızalara kazınmıştı. Kubilay Aka’nın Netflix dijital yayın platformunda yayınlanan Aşk 101 isimli dizide canlandırdığı karakter de bir hayli beğenilmişti. Ekranlarda Serkay Tütünü ve Kubilay Aka’dan daha eski olan Furkan Andıç ise, bir süre önce TRT1 ekranlarından seyirci karşısına çıkmaya başlayan Kara Tahta isimli dizide Atlas öğretmen karakterine hayat vermeye başlamıştı. Şimdi ise, ekranların üç yakışıklı ismi bir proje için bir araya geldi.

Furkan Andıç, Kubilay Aka ve Serkay Tütüncü İlk Kez Bir Arada

Özellikle son dönemlerde oyunculuk performansları ve yakışıklılıklarıyla dikkatleri üzerine çeken Furkan Andıç, Kubilay Aka ve Serkay Tütüncü bir proje için bir araya geldi. Axe isimli erkek parfüm markası için birlikte sete giren Furkan Andıç, Kubilay Aka ve Serkay Tütüncü reklam filminde birbirinden farklı üç Axe erkeğine hayat verdi. Henüz tanıtım fotoğrafları ile tüketici karşısına çıkmış olan Axe reklamı Furkan Andıç, Kubilay Aka ve Serkay Tütüncü hayranlarını şimdiden heyecanlandırırken; reklam filminin tamamı ise; büyük bir merak ile beklenmeye başladı. Öte yandan Furkan Andıç, Kubilay Aka ve Serkay Tütüncü’nün birlikte rol aldığı yeni Axe reklamının önümüzdeki günlerde dolaşıma sokulacağı öğrenildi.

Exit mobile version