Birce Akalay, Önce Kuş Uçuşu Dedi! Kuş Uçuşu İkinci Sezon Gelecek Mi? Merak ile Bekleniyordu, Netflix Kararını Nihayet Verdi!

Yayına girdiğinden bu yana hem Türkiye hem de dünya sıralamasını altüst eden Netflix yapımlarından biri olan Kuş Uçuşu dizisi, çok beğenildi. İzleyici ile sadece sekiz bölüm olarak buluşan Kuş Uçuşu dizisinin başrollerini Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol gibi birbirinden iddialı isimler paylaşmıştı. Dünya sıralamalarına dahi giren Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonunun olup olmayacağı ise, Birce Akalay’a soruldu.

Farklı bir hikaye ve sürükleyici olay örgüsüyle usta bir gazeteci ile genç ve yeni nesil bir gazetecinin arasındaki yarışı konu alan Kuş Uçuşu dizisi, son zamanların en çok konuşulan Türk dijital yapımı hale geldi. Fransa’dan İtalya’ya pek çok ülkede sıralamaya giren Kuş Uçuşu dizisi; Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un da popülaritesini güçlendirdi. Sonu ucu açık bir şekilde biten Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonunun olup olmayacağı merak edilirken; Birce Akalay, o soruya ilk kez yanıt verdi.

Birce Akalay, Önce Kuş Uçuşu Dedi

Netflix isimli dijital yayın platformunda yayınlandığı günden bu yana zirvedeki yerini koruyan Kuş Uçuşu dizisi için Netflix izleyicisi de heyecanlanmaya başladı. Dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağına ilişkin açıklamalarda bulunan başrol oyuncusu Birce Akalay, “Kuş Uçuşu’nun ikinci sezonu olabileceğine dair güzel şeyler duyuyoruz. Onun için önceliğim o, yakın zamanda belli olur” diye konuştu. Ardından daha detaylı bir açıklama gerçekleştiren Birce Akalay; “Oradan çıkacak karara göre de televizyonda da ne yapabileceğime bakacağım. Ben de özledim televizyon seyircisini, ekranda olmayı. Ama şu anda önceliğim Kuş Uçuşu diyebilirim” dedi.

Ekran İçin Proje İsmi Vermedi

Muhabirler ile sohbet ederken ekranı da çok özlediğini belirten ünlü oyuncu Birce Akalay, ekran için herhangi bir proje ismi vermedi. Ancak, Birce Akalay’ın Oktay Kaynarca’nın başrolünü oynayacağı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden teklif aldığı bir süredir konuşuluyordu. Buna ilişkin henüz resmi bir açıklama gerçekleştirmemiş olan ünlü oyuncu, önceliğini Kuş Uçuşu dizisine verdiğini net bir şekilde ifade etti. Y-Öte yandan Birce Akalay’ın yeni sezonda ekrana dönüp dönmeyeceği Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonu ile belli olacak.

Exit mobile version