Survivor’ın kardeş programı MasterChef Türkiye ne zaman başlayacak? İlk bölüm tarihi netleşti mi?

TV 8 ekranlarında şimdilerde Survivor All Star programı izleyici karşısına çıkıyor. Ancak bilindiği üzere 2018 yılından bu yana TV 8 kanalında bir format oturmuş durumda. Acun Medya yapımcılığında TV 8 ekranlarında uzun yıllardır Survivor Türkiye, O Ses Türkiye ve MasterChef Türkiye programları peş peşe yayınlanıyor. Survivor programı sonrasında MasterChef Türkiye programı ekranlara gelmeye başlıyor ve MasterChef yayınlanırken, O Ses Türkiye de yeni sezonuyla ekranlara gelmeye başlıyor. Şimdilerde final için geri sayım yapan Survivor All Star’ın ardından TV 8 ekranlarında MasterChef Türkiye 2022 izleyicisi ile buluşmaya başlayacak. Milyonlarca meraklı izleyici, Survivor’ın ardından MasterChef’in hangi gün ekranlara gelmeye başlayacağını araştırıyor. İşte detaylar…

MasterChef Ne Zaman Başlayacak?

Survivor All Star programı 15 Ocak 2022 itibariyle ekranlara gelmeye başladı. Survivor programından önce ise TV 8 ekranlarında MasterChef Türkiye 2021 programı izleyicisi ile buluşuyordu. Her sezonda olduğu gibi bu sezonda bu iki kardeş program bayrak teslimiyle ekranlara gelmeye devam etti ve şimdi bayrağı MasterChef Türkiye programı teslim alacak. Survivor All Star programının büyük final tarihi de tamamen netlik kazandıktan sonra MasterChef Türkiye programının ne zaman ekranlara gelmeye başlayacağı merak ediliyordu ve bu detay da sonunda netlik kazandı.

MasterChef İlk Bölüm Tarihi Netleşti

MasterChef Türkiye programı sezon arasındayken, programın jüri üyeleri olan Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna isimlerinin programdan ayrıldıkları iddia edilmişti. Ancak sonradan ortaya çıkan gerçeklerde, 3 şefin de yarışmada kaldığı öğrenilmişti. Bu sezonda da Mehmet Şef, Somer Şef ve Danilo Şef isimleri yarışmada yer alacak. İlk tanıtım görüntüleri de yayınlanan MasterChef Türkiye 2022 programı ise TV 8 ekranlarında ilk bölümüyle 1 Temmuz Cuma akşamında izleyicisi ile buluşmaya başlayacak.

Exit mobile version