Dünya

Şoke eden olay: Ünlü şarkıcı kocası tarafından öldürüldü! Kafasından vuruldu!

Tüm dünya bu şoke eden olayı konuşuyor. Gelen bir son dakika haberine göre 21 yaşındaki şarkıcı, boşanmak istediği avukat eşi tarafından restoranda vurularak öldürüldü. 3 el ateş edilmesi sonucunda üçüncü kurşunun kafasına gelmesi sebebiyle ünlü şarkıcı hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde..

21 yaşındaki Meksikalı şarkıcı Lydya boşanmak istediği 79 yaşındaki avukat eşi Jesus Hernandez tarafından restoranda vurularak öldürüldü. Olay sonrasında Jesus ve koruması polisler tarafından tutuklandı.

YEMEK YEDİĞİ SIRADA ÖLDÜRÜLDÜ

2 aydır 79 yaşındaki kocasından boşanmak isteyen 21 yaşındaki ünlü şarkıcı, Meksika’da bir restoranda akşam yemeği yiyordu. Yemek yediği sırada eşinin silahlı saldırısına uğradı. Koruması ile mekana gelen Jesus Hernandez, yemek yiyen şarkıcıya defalarda ateş etti. Olaydan sonra hayatını kaybeden genç şarkıcının kafasından vurulduğu belirtildi.

ŞİDDET GÖRÜYORDU

Jesus Hernandez, olaydan sonra kendisini tutuklayan polislere serbest bırakılması için rüşvet vermeye çalıştığı öğrenildi. Lydya’nın bir hukuk firması ile kendisine sürekli olarak şiddet gösteren kocasından boşanmak istediği belirtildi. Son olarak 2021 yılının Aralık ayında kocası tarafından tabancayla öldürülmek üzere tehdit edildi. 2’linin ne kadar süredir evli olduğu ise bilinmiyor.

g

3 KEZ ATEŞ EDİLDİ

Olaya şahit olan bir görgü tanığı ise Jesus’un Lydya’ya 3 defa ateş ettiği ve üçüncü merminin kafasına isabet ettiğini belirtti. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Jesus ve koruması ekipler tarafından cezaevine götürüldüğü öğrenildi.