Eti Maden İşletmesi Duyurdu! Daimi Olarak Personel Alımı Yapılacak ve 5 Bin 571 TL Maaş Verilecek!

İŞKUR üzerinden ilan yapan kuruluşlara Eti Maden İşletmesi de katıldı. İŞKUR üzerinden personel alımı yapılacağı açıklanırken, işe alınacak olan personele aylık olarak 5 bin 571 TL maaş verileceği açıklandı. İstihdam edilecek personelin daimi işçi olarak işe alınacağı bilgisi paylaşıldı.

Ortalama 5 Bin 571 TL Maaş Verilecek!

Kamu kurum ve kuruluşları kadrolarındaki eksiklikleri tamamlamak adına yaptıkları personel alım ilanlarına devam ediyorlar. İŞKUR üzerinden ilanlar açan kurumlardan birisi Eti Maden İşletmesi oldu. Ortalama olarak 5 bin 571 TL maaş verileceği açıklandı.

Eskişehir Eti Maden İşlemesi bünyesindeki Bor İşletme Müdürlüğü proses işçisi kadrosuna 3 personel alacağını ilanen duyurdu. Proses işçisi pozisyonuna başvuru yapmak isteyen adaylar, başvurularını yalnızca elektronik ortamdan online olarak yapabilecek.

İŞKUR Üzerinden Başvuru Yapılacak

Eskişehir Eti Maden İşletmesi’nin Bor İşletme Müdürlüğü için yapacağı personel alımları için İŞKUR üzerinden yapılacak. Dolayısı ile proses işçisi olarak çalışmak isteyen adayların İŞKUR platformuna üye olması gerekmektedir. Üye olan vatandaşlar, açılan pozisyonlara başvuru yapabilecekler.

Eskişehir Eti Maden İşletmesi’nin kadrosundaki eksiklikleri gidermek ve personel sayısını artırmak için açtığı personel alım ilanının son başvuru tarihleri belli oldu. Proses işçisi istihdam edecek olan kurum, 4 gün boyunca adayların başvurusunu kabul edecek. Yani, açılan pozisyonlara başvuru yapmak isteyen adayların en geç 1 Temmuz 2022 tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir.

En Az Lise Mezunları Başvurabilecek

Daimi işçi olarak istihdam edilecek olan proses işçileri için başvuru şartları belli oldu. Eskişehir Eti Maden İşletmesi, 3 kişilik proses işçisi kadrosu açtığını duyurdu. Başvuru yapacak olan adayların en az lise ya da lise denginde eğitim veren okullardan mezun olması ve engelli vatandaşlardan olması beklenmektedir.

Exit mobile version