TOKİ dar gelirler için konut satışlarına başladı! Aylık 932 TL ödeme ile ev sahibi olmak mümkün!

Dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olması için uzun yıllardır Türkiye’nin tüm illerinde, farklı zamanlarda projeler hayata geçiren TOKİ, yeni projeleriyle bu geleneği sürdürüyor. 2022 yılında güncel konut satışlarıyla gündemde yer alan ve vatandaşların yoğun şekilde araştırdığı TOKİ, bu yıl onlarca ilde birçok projeyi hayata geçirdi. Proje dahilinde 30 bin TL’den başlayan peşinatlar ile vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ, Bolu’da başlatılan proje ile uygun fiyatlı ev satışlarına başladı. TOKİ satışlarında 279 bin TL’ye konut bulunurken, 33 bin TL peşinat ve uygun taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. İşte detaylar…

279 Bin TL’den Başlayan Fiyatlarla Ev Satışı

TOKİ yeni projelerini tanıttı. TOKİ’nin gerçekleştirdiği yeni projede birçok ilde satışlar başladı. Eskişehir, Bolu, Elazığ, Hatay, Gaziantep gibi birçok ilde hayata geçirilen proje, dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmayı amaçlıyor. Temmuz ayında başlayacak olan kuralarla yapılacak olan satışlarda 2 + 1 ve 3 + 1 daireler 279 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Sıfır ev sahibi olmak isteyenlere şartlar karşılandığında anahtarlar teslim ediliyor.

Aylık 932 TL Ödeme Fırsatı

TOKİ’nin başlattığı konut satış projelerinde isteyen %20 isteyen %12 peşinat vererek geri ödeme anlaşması imzalayabiliyor. Gelen açıklamalara göre söz konusu konut satışlarında %20 peşinat verenler aylık 932,83 TL taksit öderken, %12 peşinat ödeyenler ise aylık 1.368,15 TL taksit ödemesi yapıyor. Son aylarda artan fiyatlar nedeniyle yükselen kiralar göz önüne alındığında, çoğu vatandaşın kiradan ucuz aylık ödemelerle ev sahibi olabileceği de görülüyor.

TOKİ Konut Satışları Detayları

TOKİ’nin Bolu ili Mudurnu ilçesinde başlattığı projede, Taşkesti Beldesi 3. Etap’ta 108 adet konut ve 4 adet dükkan satışı gerçekleştirilecek. Orta gelirliler için yapılacak olan satışlar kura yöntemi ile yapılacak. Söz konusu satışlar için başvurular 27 Haziran – 1 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapılabilecek ve kuralar da 5 Temmuz 2022’de çekilecek.

Exit mobile version