Editörün SeçtikleriGündem

Son dakika salgında vakalar arttı! Maske zorunluluğu yeniden mi geliyor! Bakan Koca resmen duyurdu

Koronavirüste vaka sayılarındaki artış ‘maske geri mi dönüyor?’ sorusu akıllara gelirken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önemli açıklamalarda bulundu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da koronavirüs vakalarındaki artışa ilişkin açıklamada bulunurken maskelerin yeniden zorunlu olup olmayacağını paylaştı.

MASKELER GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Koronavirüste vaka sayılarındaki artış ‘maske geri mi dönüyor?’ sorusunu akıllara getirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da koronavirüs vakalarındaki artışa ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Koca, “Kötü günler geride kaldı. Benzerlerini gelecekte aramak yanlıştır. Herkes müsterih olsun” dedi.

BAKAN KOCA AÇIKLAMA YAPTI

Konu ile ilgili olarak ağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs vakalarındaki artışa ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bu noktada Bakan Koca2nın açıklamaları şöyle oldu:

“Grip öneminde olan hastalık, toplumsal anlamda endişe sebebi olmaktan çıktı. Vaka sayılarında son iki haftada üç kattan fazla artış olsa da bunun tam tersine hastane yükündeki azalış yine sürmektedir. Kötü günler geride kaldı. Benzerlerini gelecekte aramak yanlıştır. Herkes müsterih olsun”