Babalık Arası Bitti; Anıl Altan Setlere Hızlı Bir Dönüş Yaptı! Önce Dizi, Şimdi de Sinema Filmi! “Son Dilek” Vizyona Hazırlanıyor…

Ekranların yakışıklı oyuncularından olan Anıl Altan, bir süredir kızları ile vakit geçirebilmek adına işlerini aksıya almıştı. Kızlarının büyümesiyle birlikte setlere yeniden geri dönme kararı alan Anıl Altan, bu kez bir sinema filmi ile hazırlıklara başladı.

Bu sezon Aşk Mantık İntikam isimli dizi ile uzunca bir aradan sonra seyirci karşısına çıkmaya başlamış olan Anıl Altan, bu kez de yeni bir sinema filmi içim hazırlıklara başladı. Setlere hızlı bir dönüş yapan ünlü oyuncunun Son Dilek isimli sinema filminde canlandıracağı karakter de belli oldu.

Babalık Arası Vermişti

Bittin Sen, Yarım Kalan, Çember gibi iddialı yapımlar ile televizyon seyircisinin hafızasına kazınan Anıl Altan, setlerde tanıştığı Pelin Akil ile 2016 yılında hayatını birleştirmişti. Evliliklerinin ardından ikiz kızları olan Anıl Altan ve Pelin Akil çifti, Alin ve Lina isimli çocuklarını büyütmeye başlamıştı. Pelin Akil, setlere verdiği arayı kısa tutarken; Anıl Altan, alışılmışın tersine setlere verdiği arayı daha uzun tutmuş ve çocuklarıyla bolca vakit geçirmişti. Şimdilerde sosyal medyada sık sık çocuklarıyla yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelen ünlü oyuncu Anıl Altan, uzun bir aradan sonra FOX TV ekranlarından yayınlanan Aşk Mantık İntikam isimli diziye konuk oyuncu olarak dahil olmuş ve setlere yeniden dönmüştü. Bu kez yeni bir sinema filmi ile seyirci karşısına çıkacak olan Anıl Altan, yeni projesini hayranlarıyla paylaştı.

Bu Kez Dönüş Sinemaya Oldu

Aşk Mantık İntikam dizisine konuk olarak televizyon izleyicisiyle arasındaki hasrete bir son veren ünlü oyuncu Anıl Altan, bu kez sinema izleyicisi ile arasındaki hasreti bitirmek için harekete geçti. Yeni projede seçimini sinema filminden yana kullanan Anıl Altan, Son Dilek isimli sinema filmi ile seyirci karşısına çıkmak için hazırlıklarına başladı. Önümüzdeki aylarda vizyona girmesi beklenen Son Dilek isimli sinema filminde Tolga isimli bir bar sahibini canlandıracak olduğu öğrenilen Anıl Altan’ın başrolleri Ceyda Ateş ile paylaşacağı da ortaya çıktı. Uzunca bir aradan sonra beyazperdeye dönecek olan Anıl Altan, rol arkadaşları Ceyda Ateş ve Seda Akman ile geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Son Dilek isimli sinema filminin okuma provasından bir fotoğraf paylaştı. Anıl Altan’ın yeni projesi hayranlarını ise, şimdiden heyecanlandırdı.

Exit mobile version