Dönsün İsteniyordu; Beklenen Oldu! Menajerimi Ara Yeniden Başlıyor; Oyuncular, Kurgu, Olay Hepsi Aynı… Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş Yine Başrolde!

Farklı teması ile heyecan yaratan ekran yapımları arasına adını yazdıran Menajerimi Ara Dizisi, geçtiğimiz sezonun sonunda final gerçekleştirmişti. Seyircisi tarafından bir hayli özlenen Menajerimi Ara dizisi, ekranlara geri dönme kararı aldı.

Star TV’nin hafızalara kazınan yapımları arasına adını yazdıran Menajerimi Ara dizisinin tekrar bölümlerinin yeniden Star TV izleyicisiyle buluşturulacağı öğrenildi. Yaz boyunca seyirci karşısına çıkacak olan Menajerimi Ara, hafta içi her gün 15.45’te başlayacak.

Menajerimi Ara Yeniden Ekranlarda

Bir Fransız yapımı olan Dix pour cent dizisinden uyarlanarak Star TV izleyicisiyle buluşturan Menajerimi Ara dizisi Ay Yapım imzası ile seyirci karşısına 25 Ağustos 2020 tarihinde çıkmaya başlamıştı. Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu Menajerimi Ara dizisinin eğlenceli senaryosu Uğraş Güneş ve Volkan Yazıcı ikilisi tarafından kaleme alınıyor. Prestijli bir yetenek ajansında dört menajerin asistanlarıyla birlikte yaşadıklarını merkeze alarak ünlüler dünyasına farklı bir açıdan yaklaşan Menajerimi Ara dizisi ekranların genç yeteneği olan Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın da popülerlik kazanmasını sağlamıştı. Tek sezon ile seyirci karşısına çıkan Menajerimi Ara dizisi, 11 Temmuz 2021 tarihinde yayımlanan 45. bölümü ile final yaparak, sadık seyirci kitlesini bir hayli üzmüştü. Bir süredir geri dönmesi istenen Menajerimi Ara dizisi için Star TV yönetimi devreye girdi ve dizinin tekrar bölümlerini yaz boyunca hafta içi her gün 15.45’te yayınlama kararı aldı.

Her Bölüm Bir Ünlü İsmi Konuk Ediyordu

Her bölüm Türkiye’nin ünlü yüzlerini konuk etmesiyle farklı bir format sahip olan Menajerimi Ara dizisi, 45 bölüm boyunca; Alican Yücesoy, Tuba Büyüküstün, Ali Bilgin, Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Ceylan Özgün Özçelik, Çağatay Ulusoy, Derya Baykal, Müjgan Ferhan Şensoy, Ercan Kesal, Edis, Melisa Şenolsun, Demet Akbağ, İrem Derici, Şükran Ovalı, Mesut Can Tomay, Ali Biçim, Rıza Kocaoğlu, Boran Kuzum ve Gökçe Bahadır gibi birbirinden ünlü isimleri konuk etmişti. Ego Ajans’ta olan menajerler Kıraç, Feris, Çınar ve Peride’nin yaşamlarına ışık tutan Menajerimi Ara dizisi, ünlüler dünyasına arka kapıdan bakmamızı da sağlamıştı. Dizinin başrollerini ise Barış Falay (Kıraç), Fatih Arıtman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) ve Canan Ergüder (Feris) isimleri tarafın dan paylaşılıyordu.

Exit mobile version