Gündem

Survivor’dan elenmişti, MasterChef kapıları açıldı! Acun Ilıcalı o yarışmacı için onayı verdi!

TV 8 ekranlarında şimdilerde Survivor All Star programı yer alıyor ve Survivor yarışmasında final bölümüne çok az bir süre kaldı. Sevilen yarışma programı 30 Haziran akşamında ekranlara gelecek olan bölümle büyük finalini yapacak ve yarışmanın şampiyonu da belli olacak. Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezonda da Survivor final yaptıktan sonra yaz döneminde MasterChef Türkiye programı ekranlara gelmeye başlayacak. İlk tanıtım görüntüleri yayınlanan MasterChef Türkiye’de bu sezon, Survivor’dan da bir ismin yer alacağı öğrenildi. Survivor’dan sonra ayağının tozuyla MasterChef Türkiye’ye gelecek olan yarışmacı herkesi şok etti. İşte detaylar…

Survivor’dan Elendi, MasterChef’le Dönüyor!

TV 8 ekranlarında 2014 yılından bu yana Survivor Türkiye programı izleyici karşısına çıkıyor ve 2018 yılından bu yana da yemek konseptli yarışma programı MasterChef Türkiye izleyici ile buluşuyor. Acun Medya imzasıyla ekranlara gelen her iki program da her sezon izleyicilerin dikkatini ve ilgisini çekmeyi başarıyor. Şimdilerde TV 8 ekranlarında Survivor 2022 All Star programı yer alıyor ve Survivor, 30 Haziran Perşembe akşamında büyük final yaparak bu sezonu noktalayacak. Survivor’dan sonra ekranlara gelecek olan MasterChef Türkiye’de ise bir Survivor yarışmasının yarışacağı, Acun Ilıcalı’nın buna onay verdiği ortaya çıktı.

MasterChef’e Dönen İsim Belli Oldu!

Geçtiğimiz dönemlerde şeflerin programa veda ettiği iddialarıyla gündeme gelen MasterChef Türkiye, aynı kadrosuyla 2022 sezonunda da ekranlara gelecek. Öte yandan Survivor All Star’da bu sezon fırtınalar estirmiş olmasına rağmen Survivor’dan elenen Yasin Obuz’un yeniden MasterChef Türkiye ile ekranlara döneceği iddia edildi. Türkiye’nin ilk olarak MasterChef Türkiye ile tanıdığı, ardından Survivor Türkiye 2020’de boy gösteren Yasin Obuz, Survivor All Star’dan elenmişti. Gündeme gelen iddialara göre Acun Ilıcalı, Yasin Obuz’un MasterChef Türkiye 2022’de de yer almasına onay verdi.