Game of Thrones hayranlarına müjde! Geri dönüyor! Kit Harington Jon Snow özleyenler dikkat

Ekranların bir dönem sevilen ve popüler dizilerinden olan Game of Thrones dizisi hayranları için güzel haber geldi. Game of Thrones hayranlarına müjde! Geri döndüğü açıklandı. Kit Harington Jon Snow özleyenleri ilgilendiren karar açıklandı.

Popüler dizis Game of Thrones dizisinin yeni bir devam projesi geliyor. Kit Harington’ın hayat vermiş olduğu Jon Snow’u merkeze alarak anlatacak olan seri için harekete geçildi.

GERİ SAYIM BAŞLADI

Game of Throne serisinin spin-off’u olan House of the Dragon dizisi için resmen geri sayım başladı. Dizinin hayranları bu haberin detaylarını araştırmaya başladı.

Gelen bilgiye göre Jon Snow’u merkeze alacak olan dizisi için düğmeye basıldı. Game of Thrones dizisinin finalinde, Jon Snow aslında Demir Taht’ın varisi aegon Tartargen olduğunu keşfediyor. Burada sürgün edilerek eski hayatını  geride bırakmak üzere Yedi Krallık’ın kuzey sınırındaki duvarlara gidiyordu.

DİĞER KARAKTERLERİN DE DÖNMESİ BEKLENİYOR

Kit Harington’un aldığı karara göre role yeniden bir geri dönüş söz konusu. Sosyal medyada konuşulan projede Arya Stark, Sansa Stark ve Brienne of Tharth karakterlerinin dönüşünün de olabileceği belirtildi.

Exit mobile version