Yıkılacaklar! İbrahim Tatlıses ve Mahmut Tuncer’e acı haber geldi: Ünlü sanatçı vefat etti!

İbrahim Tatlıses ve Mahmut Tuncer’e kötü haber bugün geldi. Gelen bir son dakika haberine göre İbrahim Tatlıses, Mahmut Tuncer ve Nuri Sesigüzel gibi Türk sanatçılarının seslendirdiği eserlerin sahibi olan Türkmen Sanatçı Muhammed Ahmed Erbili hayatını kaybetti. 89 yaşındaki ünlü ismin vefat haberi sanat camiasında üzüntü ile karşılandı.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Etnik ve Dini Oluşumlardan Sorumlu Bakanı ve Irak Türkmen Cephesi (ITC) Yürütme Kurulu Üyesi Aydın Maruf, uzun süredir hasta olan Muhammed Ahmed Erbilli’nin tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında yaşamını yitirdiğini söyledi.

ŞARKILARI 3 DİLDE SESLENDİRİLDİ

Erbilli, 31 Ocak 2019’da yaptığı açıklamada, “Bütün şarkılarımın sözleri ve bestesi bana ait. Büyük sanatçılar bestelerimi seslendirdi. Onlarca şarkım İstanbul, Kerkük, İran ve Azerbaycan’ın ünlü sanatçıları tarafından okundu” demişti.

12 ESERİN SAHİBİ

Türkmen sanatçı, İbrahim Tatlıses’in seslendirdiği “Yallah şoför” “Almağa gelin”, “Kızlar el ele verin”, “Yandım televizyonun elinden” başta olmak üzere 12 eserin sahibi olduğunu ifade etmişti.

Exit mobile version