Müge Anlı canlı yayında evleneceğini açıkladı! Müge Anlı kiminle evleniyor? Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Uzun yıllar boyunca ATV ekranlarında program sunan Müge Anlı bugün tüm Türkiye’yi sevindiren bir açıklama yaptı. Müge Anlı evleniyor! Başarılı sunucu Müge Anlı güzel haberi “Evlenmeye karar verdim” diyerek duyurdu. Stüdyoda bu karar dakikalarda alkışlandı. Müge Anlı kiminle evlenecek? Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

MÜSTAKBEL DAMADIMIZ ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU

Kendi sunduğu programda canlı yayında evleneceğini duyuran Müge Anlı güzel haberi verdi. Daha önce adının farklı bir isimle anıldığını söyleyen Müge Anlı, şunları söyledi:

“Hakkımda yalan yanlış haberler çıkıyor. Ben önemsemiyorum. Bu haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim. Müstakbel damadınızı adı da Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var”

BU SEBEPTEN GERİ PLANDA TUTTUM

“Bizler seçmesek de içinde bulunduğumuz ortamı iyisiyle ve kötüsüyle kaldırmaya müsait haldeyiz. Bizimle aynı hayatı seçmeyen ama bizimle yan yana duran kişilerin bu hayatın içindeki olumsuzluklarla karşılaşması çok doğru bir şey değil. Onları da koruyup kollayarak kenarda tutmakla da mükellefiz. Bu sebeplerden dolayı geri planda tuttum. Artık sizlere seneye akşam yemek yaptım ama dibi yandı diye anlatırım. Bunlar da yeni muhabbetlerimiz.”

ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU KİMDİR?

Müge Anlı müstakbel eşinin canlı yayında Şinasi Yüzbaşıoğlu olduğunu duyurmasından sonra araştırmalar hız kazandı. İnternet üzerinden Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Sorusu araştırılıyor. Müge Anlı Şinasi Yüzbaşığlu’nun devlet memuru olduğunu belirtti.

Gelen bilgiye göre Şinasi Yüzbaşıoğlu İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü olarak görev yapıyor.

Exit mobile version