Survivor’da Kim Elendi? 18 Haziran 2022 Survivor’da Kim Gitti?

Survivor 2022 All Star yarışması 18 Haziran 2022 Cumartesi günü yayınlanan son bölümünde Berkan, Ogeday, Hikmet ve Nisa arasından kimin elendiği belli oldu.

TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı yapımcılığında yayınlanan uzun soluklu yarışma Survivor 2022 All Star yarışması 18 Haziran 2022 Cumartesi günü yayınlanan son bölümünde büyük final için geri sayan ünlüler ve gönüllüler yarışmacıları bireysel dokunulmazlık zırhı için zorlu parkur üzerinde kozlarını paylaşıyor. Hafta içerisinde oynanan bireysel dokunulmazlık oyunlarında eleme potasına giren Berkan ve Ogeday ile bugün oynanacak oyunun ardından seçilecek 3. ve 4. eleme adayından birisi bu hafta Survivor’a veda eden isim olacak.

Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Kritik bireysel dokunulmazlık oyununda rakiplerine göre daha başarılı bir performans grafiği çizerek dokunulmazlığı kazanan yarışmacı, Adem ve Nagihan arasında oynanan bireysel dokunulmazlık oyunu finalinde belli oldu. Nagihan, Adem karşısında 4-1’lik farklı skorla kazanarak haftanın 3. dokunulmazlığını kazanan ismi oldu ve dokunulmazlık kolyesini almaya hak kazandı.

Survivor Eleme Adayları Kimler?

TV8 ekranlarında hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunları sonucunda ve dokunulmazlığı kazanan Nagihan (Hikmet’i seçti) ile performans birincisi Adem (Nisa’yı seçti) tarafından seçilerek potaya girerek eleme adayı olan isimler şöyle;

BERKAN

OGEDAY

HİKMET

NİSA

Survivor Kim Elendi, Kim Gitti?

Acun Ilıcalı yapımcılığında ve moderatörlüğünde 18 Haziran 2022 Cumartesi günü TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Survivor 2022 All Star yarışmasında kritik eleme konseyinde, potada yer alan Berkan, Ogeday, Hikmet ve Nisa arasından birisi bu hafta Survivor’a veda eden isim Ogeday oldu.

Exit mobile version