Emniyet Personeli

MHP'li Vekilden Özel Harekat Alımlarında Yaş ve Askerlik Şartı Önerisi ( Askerlik Şartı Kaldırılsın, Yaş Sınırı 30'a Yükselsin)

Bilindiği üzere Özel Harekat Polisi alımlarında şartlar değişti. Alımlardaki ilk şartlar 29 yaş ve Lisans mezunu olma şartı bulunuyordu. Ancak yeni şartlar 28 yaş sınırı olurken Lisans mezunu olma şartı ise Lise mezunu olma şartı olarak değiştirildi. 

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Özel Harekat Polisi alımlarında şartların esnetilmesi gerektigini belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 10 bin Özel Harekat Polisi alımı yapılacağını açıkladı.

Erdem, daha önce Polis Meslek Eğitim Merkezlerine Özel Harekat Polisi yetiştirmek üzere 10 bin polis adayı alımında 29 yaş ve Lisans mezunu olma şartlarının olduğunu şuan ise 28 yaş sınırı ve Lise mezunu olma koşulunun getirildiğini ifade etti.

MHP’li vekil Lise şartı olduğundan dolayı askerlik şartının kaldırılması ve yaş sınırının da 30 yaş olması gerektiğini söyledi. 

Arzu Erdem açıklamasında 10 bin adet alım yapılacak ancak şartların esnetilmediğinden dolayı başvuruların yeterli sayıda olmayacağını ve 10 bin alımdan sonra 20 bin Özel Harekat Polisi alımının da yapılacağı söyleniyor ifadelerini kullandı. 

Kamupesoneli.net / ANKARA

Bir Yorum

  1. YAŞ ŞARTI 30 OLMALI ESKİ ALIMLARDA 30DU ZATEN 28 E ÇEKMENİN BİR ANLAMI YOK. LİSANS MEZUNLARI İÇİN 30 YAŞI GETİRELECEK VE ASKERLİK ŞARTIDA KALKACAKTIR.

  2. ön lisans mezunları için de yaş sınırı 30 olmalı askerliğimizi yaptık hala işsisiz iş olmadığı için evlenemiyoruz bizimde ailelerimizvar sorumluluklarımız var yaş sınırı 30 olmalı bizleride düşünün Allah aşkına sayın yetkililer

  3. Askerlik kalksın diyen arkadaşlar yapacanız biliyonuz demi

  4. O KADAR ŞART VAR Kİ BU ASKELRİK ŞARTI KALDIRILSIN ALLAH İÇİN BİMER CİMER CUMHURBAŞKANLIGINA YAZIN YA SAYIN CUMHURBAŞKANIM
    1 .AÇIKTAN LİSE MEZUNUYUM.
    2. YAŞIM 27
    3 .DÖVME JİLET ALKOL SİGARA MADDE KULLANMIYORUM
    4 .T.C VATANDAŞIYIM
    5. 180 BOY 75 KİLO
    6. SAGLIK SORUNUM YOK
    7. SABIKAM YOK
    8. FETO VEYA HERHANGİ Bİ TERÖR ÖRGÜT,ÜYLE BAĞLANTIM BULUNMAMAKTADIR.
    9. MÜLAKATLI VE FİZİKİ YETERLİLİK OLACAGINDAN
    BU MADDELERE UYGUN OLMAMA RAGMEN ÇOÇUKLUKTAN BERİDİR KURDUGUM POLİSLİK HAYALİM VAR VE ZAMANINDA ASKERLİK TESCİLİNDE BULUNDUĞUM İÇİN ASKERLİK GÖREVİMİ YAPMADIGIMDAN DOLAYI (10). MADDE VATANİ GÖREVİMİ YAPMADIGIM İÇİN ÖZEL HAREKATA BAŞVURU YAPAMAMAKTAYIM SİZDEN ALLAH AŞKINA PEYGAMBER AŞKINA CÖZÜM İSTİYORUM MULAKAT VE FİZİKİ YETERLİLİK AŞAMALI OLACAGINDAN SİZCE HERKES ÖZEL HAREKATÇI OLABİLİR Mİ? SEÇİLDİKTEN SONRA 6 AYLIK Bİ EGİTİMDEN GECEMEYENLER BİLDİGİM KADARIYLA ELENECEKTİR.

  5. Lutfen yetkililer bızlerıde duysun yas sınırı yukseltilsın bızlerde bu vatanın cocuklarıyız

  6. YAŞ SINIRI 35 E KADAR ÇIKARILMALI LÜTFEN

  7. Yaş sınırı ve askerlik şartlar değilsin. İnsanların jaderlerinle oynanmasın.

  8. Askerlik şartı neden kalksinki? Paşa paşa yapın silah tutmayı öğrenin hatta bizim gibi 15 ay disinizi sıkın sanırım öğrenin demir gibi sertlesin.sonrasi kolay zaten askerlik şartı olmalı yaş sınırı da 35 e çekilmeli.