Hastane girişlerinde hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi personel alımları bugün başladı! Sınav – mülakat yok!

Hastanelerde görev almak isteyenler için bugün ilanlar yayımlandı. Hastane girişlerinde hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi personel alımları bugün başladı. Sınav ve mülakatın olmayacağı alımların şu an için sadece özel sektör için geçerli olacağı belirtildi. 18-55 yaş arası özel başvuru şartlarını taşıyan adayların başvurabileceği personel alımına ilişkin detaylar İŞKUR üzerinden aktarıldı.

İş arayan vatandaşlara yardımcı olmaya devam eden İŞKUR yeni personel alımlarını yayımlamaya devam ediyor. Buna göre hastanelerde çalıştırılmak üzere hastane girişlerinde görev alacak hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alımlarının başladığı duyuruldu. Şu an için sınırlı şehirlerde yapılacak olan alımın detayları da ayrıca aktarıldı.

DİL ŞARTI VAR

Bazı ilanlarda personel alımlarında adayların dil bilmesini de istiyor. Özellikle büyük özel sağlık merkezlerine gelebilecek olan yabancı hastaların karşılanması ve ilgilenilmesi adına dilin şart olduğu belirtiliyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Alımlar şu an için özel sektöre yapılacağı için kamu kurumlarındaki alımlar için istenen KPSS şartı aranmamaktadır. 18 yaşını tamamlayan ve aşağıdaki şartları taşıyan adaylar başvuruda bulunabilecek. İşte İŞKUR personel alım şartları:

En az ilkokul mezunu olması,

-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,

-18 yaşını geçmiş olması,

-İŞKUR’a kayıtlı olması kayıtlı değilse kayıt yaptırması,

-Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması

-Bazı ilanlar için dil şartı da aranmaktadır

Gece vardiyasında çalışmaya uygun olmak

KPSS VE MÜLAKAT YOK

Alımların şu an için özel sektöre olacağı belirtilmişti. Bu sebeple KPSS ve mülakat şartının olmayacağı açıklandı. Bazı kurumlar gece vardiyası şartını da aradığını özel şartlar arasında belirtiyor.

HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME PERSONEL ALIM EKRANI

Exit mobile version