Kültür-sanat

Ünlü oyuncu hastanelik oldu! Taksiciden kısa mesafe dayağı yedi!

Gelen bir son dakika haberine göre son olarak ekranlarda Hakim dizisinde rol alan ünlü oyuncu Hakan Yukacıgil, Beşiktaş’ta bindiği bir takside, taksici ile arbede yaşadı. Taksiyi durduran oyuncu, Akatlar durağına gitmek istediğini belirtti. Gelen iddiaya göre taksi şoförü kısa mesafe olması sebebiyle gitmek istemedi ve ünlü oyuncuyu araçtan indirmeye çalıştı.

Hakan Yufkacıgil ise taksiciyi polise şikayet edeceğini söyledi. Taksiden de inince plakanın fotoğrafını çekmek isteyince şoförle tartışmaya başladı. İkili arasındaki arbedede darbe alan ve kendinden geçen oyuncu hemen hastaneye kaldırıldı.

BURNU KIRILDI, PARMAK VE EL BİLEKLERİNDE ÇATLAK OLUŞTU

Gelen bilgiye göre ünlü oyuncunun burnunda kırık, parmak ve el bileklerinde çatlaklar oluştu. Hastanedeki tedavisinden sonra kendisini darp eden taksi şoföründeki şikayetçi oldu.

ŞOFÖR DE ŞİKAYETÇİ OLDU

Şoför Burak D. Ünlü oyuncudan şikayetçi olarak şu açıklamayı yaptı:

“Aracın ön kaputuna kendini attı ve video çekmeye başladı. Aşırı alkollü olduğu için tutup aracın önünden çekilmesini söyledim.

Bana sinkaflı küfürler etti. Diğer araç sürücülerine de küfür etmeye başladı. Bu sırada bana saldırdı. Aldığım darbe nedeniyle kafamdan yaralandım.

Aracıma vurduğu için maddi zarara uğradım. Şahsı kimin dövdüğünü bilmiyorum, ben oradan ayrılmıştım”