Belediyelerİş İlanlarıPersonel Alımı

Yeni iş fırsatı! İlkokul mezunu olmak yetiyor! Belediyeye 45 yeni personel alımı yapılacak

Karabağlar Belediyesi tarafından 45 personel alım ilanı yayınlandı. İŞKUR üzerinden yapılacak başvurular için belirli şartları karşılayan adaylar anında işe başlayabilecek  En az ilkokul mezunu olması aranan ilk şartlar arasında dikkat çekiyor.

İlanın Detayları Belli Oldu!

Karabağlar Belediyesi 45 kişilik beden işçisi alımı yapacağını duyurdu. İstihdam edecek olan kadroya yönelik başvurular ve gerekli belgeler detaylı bir şekilde açıklandı. En az ilkokul mezunu ortaöğretim seviyesi ve lise dengi denginde beden işçisi alımı yapılacak herhangi bir deneyim şartı aranmıyor.

Başvurularda Aranan Şartlar Nelerdir?

Başvuruda bulunmak isteyen adayların belirli şartları karşılaması gerekiyor. Bu şartlar arasında şunlar yer alıyor:

  • TC vatandaşı olmak
  • Herhangi bir şekilde farklı bir kurumdan emeklilik aylığı ya da malullük aylığı bağlanmamış olmak
  • 18 yaşından büyük 40 yaşından küçük olmak
  • Başvuruda bulunacak erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekiyor
  • Devletin güvenliğini tehlikeye atacak herhangi bir kaçakçılık suçundan dolayı mahkum olmamak ya da cezai bir soruşturmada olmamak gerekiyor
  • En az ilköğretim, en çok ortaöğretim lise dengi mezun olmak yeterli olacaktır
  • Kişinin Karabağlar ilçe sınırlarında yaşıyor olmasa da aranan bir diğer şarttır

Online Takip Süreci

Belediyede çalışmak üzere belirli bir süreliğine yapılacak olan personel alımı için arşiv araştırması sonucunda herhangi bir engeli bulunmayanlar kabul edilecektir. Adaylar duyuruları ve başvuru sonucunu Karabağlar belediyesinin internet sitesi üzerinden online olarak takip edebilecek.

Başvuru Süreci

İlana başvuruda bulunabilmek için e- şube-iskur.gov.tr internet adresi üzerinden iş arayan linki aracılığı ile Karabağlar Belediyesi’nin yapmış olduğu ilan bulunabilir. TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak hizmetten anında faydalanılabilir. Başvuru yapmak isteyenlerin sayfanın sol üst köşesinde yer alan ilan numarası isimli kısma gelmesi gerekiyor. Bu kısma başvuru sırasında ilana ulaşmayı destekleyecek şu kod yazılmalıdır: 00006831198

Ardından “ilan ara” tuşuna basılır. E-devlet aracılığı ile de kısa sürede başvuru süreci tamamlanabilir. İsteyen adaylar ALO 170 hattı üzerinden de başvuru sürecine kısa sürede gerçekleştirebilir.