Editörün SeçtikleriGündemSınavlar

28. dönem POMEM sonuçları açıklandı! POMEM sonuçları sorgulama ekranı 2022

Gelen bir son dakika haberine göre milyonlarca gencin beklediği haber sonunda geldi. 28. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklandı. POMEM sonuçları sorgulama ekranı 2022 haberimize eklendi.

Polis Akademisi bünyesinde görevlendirilmek üzere 8 bin lisans mezunu, 2 bin önlisans mezunu ve toplam da 10 bin öğrenci alımı yapıldı. Yapılan açıklamada daha önceden 8 bin POMEM alımı için kontenjanda bir takım değişiklikler yapılmış 10 bin kadın ve erkek öğrenci alımı yapılacağı belirtilmişti.

Öğrenciler sınav yeri ve tarihlerini 2 Mart tarihinde öğrenmişti. Sınava giren öğrenciler için 28. Dönem POMEM sonuçları açıklandı.

POMEM SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 2022

POMEM sonuçlarını sorgulama ekranına ulaşmak için BURAYA TIKLAYIN

28. DÖNEM POMEM SONUÇLARI AÇIKLANDI

Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.