Almanya’da yaşamak isteyenler için büyük müjde! 1.5 milyon vasıfsız personel alımı yapılacak! 4000 TL maaşla Almanya’da çalışmak isteyenler için son şans

Yurt dışında çıkma hayali bulunanlar uzun süredir yeni bir iş fırsatı kollayanlar için güzel haber Almanya’dan geldi. Farklı mesleklere yönelik personel ilanı yayınlandı. Yaklaşık 4.000 TL maaş ile açık bulunan kadrolar için bir buçuk milyona yakın vasıflı ve vasıfsız personel alımı yapılacak. Merak edilen meslekler netleşti.

Yurt dışında yaşama hayali kuranlar için yeni bir süreç başlıyor. Farklı sektörlere yönelik yapılacak işçi alımı 4000 Euro ile maaş alabilmeyi garantileyecek. 1,5 milyon işçi alım ilanında belirli olan meslek grupları arasında yuva eğitmeni, şoför, hasta bakıcı ve garson yer alıyor.

Açık Olan İş Kolları Nelerdir?

Almanya ekonomik olarak iyi bir durumda. İşsizlik seviyesi ülkede yaklaşık %3 civarında. Ülke bir buçuk milyonluk yeni istihdam kapısı oluşturdu. Hedefte işsizlik sayısını daha da aşağıya indirmek bulunuyor. 4000 Euro maaşla başvurulabilecek pozisyonlar şunlardır:

Almanyada Net Maaş Listesi

Pek çok kişi tarafından en çok merak edilen konu ise Almanya’da çalışanların ne kadar maaş aldıklarıdır. Net maaş listesi şu şekilde oluyor:

Çalışma Şartları Nelerdir?

Almanya’da çalışabilmek için işçi başvurusunda du belirli şartları takip etmesi gerekiyor. Bunlar arasında şunlar yer alıyor:

Başvuru Evrakları Nelerdir?

Almanya’da işçi olarak çalışabilmek için çalışma izninin alınması gerekiyor. Çalışma izni alınabilmesi için talep edilen evraklar şu şekildedir:

Exit mobile version