Killa Hakan’dan kötü haber! Yakın dostu Massaka’dan flaş açıklama geldi!

Geçtiğimiz günlerde Killa Hakan’ın yoğun bakaımda olduğunu bildiren yakın arkadaşı Massaka’dan bir haber daha geldi. Masakka, ünlü rapçinin sağlık durumuna ilişkin son haberleri vermeye devam ediyor. Killa Hakan, hastanede ölüm kalım savaşı veriyor. İşte Killa Hakan’ın sağlık durumuna ilişkin son gelen haber..

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Killa Hakan’ın yoğun bakımda ölüm kalım savaşı verdiğini duyuran Massaka takiplerini bilgilendirmeye devam ediyor. 1 haftadır yoğun bakımda olan Killa Hakan’ın sağlık durumu hakkında son bilgileri veren yakın dostu, teşekkür etmeyi de ihtimal etmedi.

HİÇ İYİ DEĞİL DEMİŞTİ

Instagram hesabı üzerinden Killa Hakan hakkında bilgi veren Masakka, “”Selam arkadaşlar. Killa Hakan’ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin” açıklaması ile herkesi korkutmuştu.

DURUMU DÜZELMEDİ

Son olarak yine sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan yakın dostu, Killa Hakan’ın sağlık durumu hakkında bir iyileşme olmadığın aynı olduğunu şu sözlerle duyurdu:

“Herkese selam. Killa Hakan ile alakalı çok fazla mesaj alıyoruz eksik olmayın. Farkındayız merak ediyorsunuz. Ama şimdilik durum aynı. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan konsolosluk ve Sağlık Bakanlığı’na teşekkür ederiz. Herhangi bir gelişme olduğunda mutlaka sizi haberdar edeceğiz”

Exit mobile version