Araçla kalabalığın arasına daldı! Ölü ve çok sayıda yaralı var!

Gelen bir son dakika haberine göre Almanya’nın Berlin kentinde bir ara. Kalabalığın arasına daldı. Olay ülkede büyük paniğe sebep olurken 1 kişinin hayatını kaybettiği ve en az 30 kişinin yaralandığı aktarıldı. Olayın trafik kazası mı yoksa bir saldırı mı olduğu araştırılmaya devam ediliyor.

Son dakika kaza haber geldi. Almanya’da bir araç kalabalığın arasına dalarak dehşet saçan araç 1 kişinin ölümüne 30 kişinin de yaralanmasına neden oldu.

Açıklama Berlin polisi tarafından geldi. Bir kişinin aracı şehrin en işlem caddesi olan Ranke Caddesi’nde yayaların üzerine sürdüğü ve bu sebeple çok sayıda kişinin yaralandığı aktarıldı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Açıklamanın devamında olayın saldırı mı yoksa sadece bir kaza mı olduğu ekipler tarafından araştırılıyor. Araç sürücüsünün gözaltına alındığı ve soruşturmanın devam ettiği aktarıldı. Olay yerine çok sayıda ağır silahlı polisler sevk edilirken, çevrenin güvenliği için geniş çaplı önlemler alındı.

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bild Gazetesi olay sonrasında bir kişinin hayatın kaybettiğini belirtti. Ancak bu durum yetkililer tarafından henüz doğrulanmadı.

Exit mobile version