İzleyenlerini hüngür hüngür ağlatan final kararı geldi! Sevilen dizi ekranlara veda edecek

Ekranların sevilen dizilerinden biri olan TV8’de yayınlanan annenin Sırrıdır Çocuk dizisi için izleyenlerini hüngür hüngür ağlatacak final kararı geldi. Gelen son dakika haberine göre dizinin ilk gününden bu yana Selin Yenici’nin resmen oyunculuğunu konuşturduğu dizi reytinglerde istenilen sonuçları veremeyince final kararı alındı.

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker gibi isimelerin olduğu Annenin Sırrıdır Çocuk için final kararı geldi. TV8’in yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizi Nisan ayından bu yana yayındaydı.

13 BÖLÜMLÜK ANLAŞMASI VARDI

Kanal ile 13 bölümlük anlaşma yapan dizinin reytingleri her geçen hafta gittikçe düştü. Bunun üzerine projenin 11. Bölümde bitirilmesine karar verildi.

Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç’ın da rol aldığı dizide Selin Yeninci ve İrem Helvacıoğlu üstünü örtmeye çalıştıkları geçmişleriyle yüzleşen iki anne adayını canlandırıyordu.

6 NİSAN’DA BAŞLAMIŞTI

TV8 ekranlarında her Çarşamba yayınlanan dizi yayın hayatına 6 Nisan Çarşamaba günü başlamıştı. Dizide başarılı oyuncu Bir Zamanlar Çukurova dizisinden gelen Selin Yenici’nin oyunculuğu konuşuluyordu.

Exit mobile version