Kültür ve Turizm Bakanlığı Staj Başvuruları Başladı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Staj Başvuruları Başladı  Kültür ve Turizm Bakanlığı resmi internet sayfasından Bakanlığın merkez ve taşra birimleri ile Döner Sermaye işletmesi Merkez Müdürlüğü’nde staj yapmak isteyen üniversite öğrencilerinin staj başvurularının başladığı duyuruldu.

Başvuru için Gerekli Belgeler

Bakanlık bünyesinde para almadan staj yapmak isteyen öğrencilerin başvurularını yapabilmeleri için , Öğrenim gördükleri kurumdan öğrenim durumlarını belirten belge, Zorunlu staj yapmaları gerekiyorsa durumu belirten resmi yazı, TC kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanın önlü arkalı kopyası ile aşağıda linki bulunan staj başvuru formunu eksiksiz doldurmaları gerekiyor.

Başvurular Nereye Yapılıyor?

Söz konusu belgelerle birlikte bakanlığın merkez birimlerinde staj için ““Kültür ve Turizm Bakanlığı, Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü, İsmet İnönü Bulvarı No:32 Kat:9 Emek/ANKARA” adresine, İl müdürlükleri için söz konusu il müdürlüklerine postayla yada şahsen başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Staj Başvuruları Ne Zaman Sona Eriyor?

Staj başvurusu kabul edilen öğrencilere Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kabul yazısı gönderiliyor. Başvurular 13 Mayıs 2016 tarihinde sona erecek.

Exit mobile version