Bir zamanların ünlü futbolcusu kalp krizi geçirdi! Fenerbahçe’den açıklama geldi

 

Gelen bir son dakika haberine göre eski futbolcu Celil Sağır kalp krizi geçirdi. Samsunspor, Fenerbahçe ve A Milli Takım’ın eski oyuncusu Celil Sağır geçirmiş olduğu kalp krizi sebebi ile hemen hastanede tedavi altına alındı. Peki, Celal Sağır sağlık durumu nasıl? Fenerbahçe ve Samsunspor tarafından peş peşe açıklama yapıldı.

Fenerbahçe’de 2000 – 2001 sezonunda forma giyen ve o yıl şampiyon olan Fenerbahçe’nin önemli bir ismi olan Celil Sağır, A Milli takım ve Samsunspor’da da görev almıştı. Ünlü futbolcunun bugün kalp krizi geçirdiği açıklandı.

CELİL SAĞIR SAĞLIK DURUMU NASIL?

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne başvuran ünlü futbolcu burada anjio oldu. Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Sağır’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

FENERBAHÇE’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe’nin resmî Twitter hesabından yapılan açıklamada “Bir dönem futbol takımımızın formasını giyen Celil Sağır’ın kalp krizi geçirdiğini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Geçmiş olsun dileklerimizi paylaşıyor bir an önce eski sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

SAMSUNSPOR’DA AÇIKLAMA YAPTI

Samsunspor’dan yapılan açıklamada ise, “Kulüp tarihimizin en önemli futbolcularından Celil Sağır’ın kalp krizi geçirdiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Celil Sağır’ın bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyor ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Exit mobile version